€5.000.000 als Nederland het WK wint

Unibet WK promotie met 5 miljoen euro aan prijzen

Een beetje speler speelt bij Unibet. En zeker tijdens het WK. Unibet geeft namelijk €5 miljoen weg als Nederland het WK wint.

Even €5 miljoen weggeven, dat is natuurlijk niet niks. Maar ze weten bij Unibet wel precies wat de kans van slagen is. Het is niet voor niets dat juist een bookmaker zo'n hoog bedrag weggeeft. De kans van slagen dat Nederland wordt uitgeroepen tot winnaar van het WK is namelijk niet heel hoog.

De odds dat Nederland daadwerkelijk wereldkampioen wordt is bij Unibet op moment van schrijven 16x je inleg terug. Topfavoriet is Brazilië met odds van 4.90. Toch is het zeker niet onmogelijk dat Nederland op 18 december in de finale staat en deze ook wint. Bondscoach Louis van Gaal gelooft er ieder geval heilig in.

Wij zijn iets sceptischer maar toch is het zeker de moeite waard om mee te doen met de WK promotie van Unibet.

Hoe worden de prijzen verdeeld?

Het totaalbedrag van €5 miljoen, verdeelt Unibet onder iedereen die een weddenschap van minimaal €5 op een van de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal speelt.

Onder iedereen die deze weddenschap speelt verdeelt Unibet de €5 miljoen evenredig. Doen er bijvoorbeeld 10.000 spelers mee, krijgt iedereen €500 cash.

Je mag deze weddenschap nu direct al plaatsen (voor de wedstrijd) of je kiest ervoor om een live weddenschap te plaatsen. Oo combinatieweddenschappen tellen mee dus je hoeft het niet te beperken tot een enkele weddenschap. Deze WK promotie van Unibet is gestart op 13 november en loopt door tot de finale op 18 december. Tenzij het Nederlands Elftal natuurlijk wordt uitgeschakeld.

Hoe kan ik meedoen?

Iedereen die 24 jaar of ouder is en een Unibet account heeft, doet automatisch mee. Heb je nog geen account? Maak deze aan op Unibet.nl of lees eerst onze Unibet review. Hierin geven we je meer informatie over deze populaire bookmaker.

Zoals gezegd zijn de odds niet echt in het voordeel van het Nederlands Elftal. Natuurlijk kan dit tijdens het toernooi nog veranderen naarmate Oranje verder komt. Je weet het maar nooit en het zou toch zonde zijn als je straks niet kunt beschikken over jouw mogelijk aandeel uit deze gigantische prijzenpot.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
711 presentatie Telstar
Unibet Zero Mission
Meer nieuws
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account