Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Valencia CFHet Spaanse Valencia CF heeft overeenstemming bereikt over een shirtsponsorovereenkomst met Codere Apuestas, een online bookmaker welke actief is op de Spaanse gokmarkt. De overeenkomst zal doorlopen tot het einde van het huidige seizoen 2015-2016.

De overeenkomst houdt in dat het Codere Apuestas logo op de linkermouw van het Valenciashirt wordt weergegeven tijdens alle binnenlandse competitieduels. Codere Apuestas, een onderdeel het online gokbedrijf Codere, is bezig de omvang van de sponsoring verder uit te breiden waarvan de details op een latere tijdstip zullen worden aangekondigd.

"Samenwerken met Codere Apuestas is een overeenkomst die ons helpt om ons bedrijf en het merk te versterken, zowel nationaal als internationaal," aldus Peter Draper Valencia's commercieel en marketingdirecteur. "Wij hebben het enthousiasme en de inzet voor het opbouwen van een lange termijn samenwerkingsverband met Codere Apuestas dat beide partijen ten goede zal komen".

Ook de bookmaker zelf is verheugd over de overeenkomst. Ángel Fernández, directeur van marketing van Codere Apuestas, voegde hier aan toe: ""Door deze overeenkomst willen we onze leidende positie in de markt voor online weddenschappen verder versterken en samen beginnen met de verdere online groei van codere.es."

Bet3000
Tipbet