Het plaatsen van weddenschappen tijdens de wedstrijd

Live Wedden (In-Play Betting)

Live wedden of ook wel in-play betting genoemd, is de perfecte keuze als je een extra dimensie wilt toevoegen aan het plaatsen van een weddenschap.

Het plaatsen van weddenschappen tijdens de wedstrijd

De oorsprong komt voort uit de paardenrennen maar vandaag de dag kun je op vele sportevenementen inzetten tijdens de wedstrijd. Live wedden wint steeds meer aan populariteit in vele takken van sport waaronder de Europese voetbalcompetities. Echter, live wedden is niet voor iedereen geschikt.

Om te bepalen of dit type weddenschappen ook voor jou interessant zijn om af te sluiten, moeten eerst de voordelen van live wedden eens nader bekeken worden.

Wat is Live Wedden?

Live wedden is iets wat je kunt doen in real-time en overal. Denk alleen al aan de toenemende populariteit van bookmaker apps/a> waarbij je met een paar klikken op je mobiel tijdens het sportevenement direct een weddenschap kunt afsluiten via je telefoon. Echter, aan live wedden zitten ook risico's.

Live inzetten op voetbalwedstrijden wordt mogelijk gemaakt door de online bookmakers. In het verleden konden weddenschappen alleen worden afgesloten voor aanvang van een wedstrijd en zelfs dan accepteerde de bookmaker lang niet altijd een weddenschap. De komst van het internet heeft dit voorgoed veranderd. Bookmakers bieden tegenwoordig hun diensten online aan en het aanbod van weddenschappen is een stuk uitgebreider geworden.

Live wedden wordt over het algemeen gezien als complexer en risicovoller dan de traditionele weddenschappen.

Wanneer je een traditionele weddenschap plaatst bij een online bookmaker is dit een beslissing die je op voorhand neemt op basis van statistieken, informatie over spelers en de opstelling, gevoel of de vorm van het team.

Door in te zetten tijdens de wedstrijd neem je een beslissing in het heetst van de strijd en dit kan leiden tot een slechte of verkeerde beslissing. Als je niet wilt dat dit jou gebeurt dan is live wedden waarschijnlijk niets voor je. Echter, als je van de spanning houdt en bereid bent om het risico van dit type weddenschappen te trotseren dan biedt dit je ook zeker diverse voordelen.

De voordelen van Live Wedden

Het grote voordeel van het afsluiten van live weddenschappen is dat je na aanvang van de wedstrijd nog de mogelijkheid hebt om aanpassingen in je strategie uit te voeren. Door de wedstrijd te volgen via tv of live streaming kun je direct ingrijpen. Dit is wenselijk wanneer er dingen veranderen die je niet oorspronkelijk had verwacht.

Zeker in het voetbal kunnen onverwachte situaties zoals een rode kaart, blessures of een wijziging in de opstelling de wedstrijd doen kantelen. Dergelijke beslissingen kunnen de uitkomst van de wedstrijd drastisch beïnvloeden.

Indien je een traditionele weddenschap hebt afgesloten kun je niet meer doen dan lijdzaam toekijken hoe je weddenschap verloren gaat. Met live weddenschappen, heb je nog de mogelijkheid om op elk gewenst moment de weddenschap te wijzigen om ervoor te zorgen dat je de beste kansen behoudt om te winnen.

Als je houdt van snelle actie en overweg kunt met het nemen van een snelle beslissing dan is live wedden zeker iets voor jou.

Claim een Free Bet

Lees ook

Meeste minuten op achterstand
Meeste minuten op voorsprong
Unibet logo
Lees alle artikelen
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account