PayPal

Welke bookmakers accepteren PayPal?

Lang niet alle legale bookmakers accepteren betalingen via PayPal. Hieronder tref je een overzicht van legale bookmakers waarbij je gebruik kunt maken van PayPal om geld over te maken naar je spelersaccount.

Dit zijn bookmakers met een vergunning voor de Nederlandse markt, afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je kunt hier dus volledig legaal een weddenschap plaatsen of een gokje wagen in het online casino.

Bookmakers voor Nederlandse spelers

Bookmaker PayPal Aanmelden
Logo Bet365 Ja Meld je aan
Logo Circus Ja Meld je aan
Logo Unibet Ja Meld je aan

In de regel is het wel zo dat je bij het aanmaken van een account bij een bookmaker je in eerste instantie moet verifiëren via je eigen bankrekening. Een storting met iDEAL is dan verplicht. Een vervolgstorting kun je dan maken met PayPal. Bekijk hier het overzicht met legale bookmakers voor de Nederlandse markt.

Bookmakers voor Belgische spelers

Bookmaker PayPal Aanmelden
Logo Bet777 Ja Meld je aan
Logo Betfirst Ja Meld je aan
Logo Betway Ja Meld je aan
Logo Ladbrokes Ja Meld je aan
Logo Unibet.be Ja Meld je aan

Over PayPal

PayPal is de laatste jaren uitgegroeid tot één van gemakkelijkste en snelste manieren om geld over te maken via het internet. Deze betalingsmethodiek is handig voor iedereen die niet direct een groot bedrag in één keer wil overmaken vanaf zijn of haar bankrekening.

Dankzij PayPal kun je geld overmaken via je eigen account (welke gekoppeld is aan je bankrekening) naar een andere PayPal-account waar ook ter wereld.

Een rekening openen voor je online weddenschappen geeft je bovendien de mogelijkheid om dit gescheiden te houden van je persoonlijke financiën.

Bookmakers

Lees ook

Speler scoort hattrick
Doelpunten eredivisie per minuut
Nooit gewonnen wedstrijden
Lees alle artikelen
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares