PayPal

Welke bookmakers accepteren PayPal?

  • Match header module: Select

Lang niet alle legale bookmakers accepteren betalingen via PayPal. Hieronder tref je een overzicht van legale bookmakers waarbij je gebruik kunt maken van PayPal om geld over te maken naar je spelersaccount.

Dit zijn bookmakers met een vergunning voor de Nederlandse markt, afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je kunt hier dus volledig legaal een weddenschap plaatsen of een gokje wagen in het online casino.

Bookmakers met Paypal voor Nederlandse spelers

Bookmaker PayPal Aanmelden
Bet365 logo Ja Meld je aan
Unibet logo Ja Meld je aan

In de regel is het wel zo dat je bij het aanmaken van een account bij een bookmaker je in eerste instantie moet verifiëren via je eigen bankrekening. Een storting met iDEAL is dan verplicht. Een vervolgstorting kun je dan maken met PayPal. Bekijk hier het overzicht met legale bookmakers voor de Nederlandse markt.

Over PayPal

PayPal is de laatste jaren uitgegroeid tot één van gemakkelijkste en snelste manieren om geld over te maken via het internet. Deze betalingsmethodiek is handig voor iedereen die niet direct een groot bedrag in één keer wil overmaken vanaf zijn of haar bankrekening.

Dankzij PayPal kun je geld overmaken via je eigen account (welke gekoppeld is aan je bankrekening) naar een andere PayPal-account waar ook ter wereld.

Een rekening openen voor je online weddenschappen geeft je bovendien de mogelijkheid om dit gescheiden te houden van je persoonlijke financiën.

Claim een Free Bet

Lees ook

Meeste minuten op achterstand
Meeste minuten op voorsprong
Unibet logo
Lees alle artikelen
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account