Paysafecard

Welke bookmakers accepteren Paysafecard?

  • Match header module: Select

De Paysafecard is al vele jaren één van de meest voorkomende betalingsmethoden voor het storten van geld naar de spelersaccount bij een online bookmaker.

Zoals je waarschijnlijk wel weet kun je een Paysafe kaart kopen in bijna elke supermarkt, sigarenboer of benzinestation. Voor een bedrag van €10, €20, €50 of €100 koop je een kaart met daarbij een unieke 16-cijferige pincode.

Om een ​​storting te doen bij een bookmaker met behulp van een gekochte Paysafecard, moet je in het bezit zijn van een eigen Paysafecard account. Dit account kun je eenvoudig aanmaken via de link hieronder.


In je account kun je het saldo opwaarderen met de Paysafecard die je hebt gekocht in de winkel. Wil je geld storten naar de bookmaker dan kies je bij de bookmaker voor de betaaloptie "Paysafecard". Via de bookmaker kun je inloggen in je Paysafecard account en het gewenste bedrag overboeken naar je saldo bij de bookmaker.

Paysafecard scherm

Zo ziet het eruit als je via Paysafe een bedrag wilt overmaken naar je Unibet account.

Een groot voordeel hiervan is dat je altijd met een beperkt saldo speelt en dat er geen privacygevoelige informatie (creditcard gegevens of bankgegevens) wordt gedeeld tijdens de transactie. De Paysafecard is immers volledig anoniem.

Paysafecard Bookmakers

Bookmaker Paysafecard Aanmelden
Bet365 logo Ja Meld je aan
Unibet logo Ja Meld je aan

Het saldo van de gekochte kaart in de winkel zet je dus over naar je online paysafecard account. Vanuit dit account kun je het vervolgens doorzetten naar je account bij de bookmaker. Wil je meer lezen over deze online betalingsmethode lees dan ons artikel over de Paysafecard.

Betalen met Paysafecard naar PayPal

Wat je ook kunt doen met je Paysafecard is het bedrag overzetten naar je PayPal account. Vanuit dit account kun je het bedrag dan doorstorten naar je account bij de online bookmaker (bekijk hier welke online bookmakers PayPal hebben).

Ook hiervoor heb je wel een Paysafecard account nodig en ook nog eens een Paysafecard Mastercard. In je PayPal account voeg je de Paysafecard Mastercard toe als betalingsoptie. Daarna kun je het gewenste bedrag op je PayPal account zetten via deze nieuw toegevoegde betaaloptie.

Mocht je toch een bookmaker of online casino tegen komen waarbij je direct kunt betalen met een Paysafecard via de 16-cijferige pincode dan kun je er van uit gaan dat deze aanbieder valt onder het illegale kansspelaanbod. Wij raden te allen tijde af om bij zo'n aanbieder te spelen. Je bent op geen enkele manier beschermd tegen het weigeren van een uitbetaling of een ander geschil.

Wij adviseren om altijd alleen te spelen bij het legale aanbod. Bekijk hier het overzicht met legale bookmakers voor de Nederlandse markt.

Claim een Free Bet

Lees ook

Meeste minuten op achterstand
Meeste minuten op voorsprong
Unibet logo
Lees alle artikelen
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account