Paysafecard

Welke bookmakers accepteren Paysafecard?

De Paysafecard is al vele jaren één van de meest voorkomende betalingsmethoden voor het storten van geld naar de spelersaccount bij een online bookmaker.

Zoals je waarschijnlijk wel weet kun je een Paysafe kaart kopen in bijna elke supermarkt, sigarenboer of benzinestation. Voor een bedrag van €10, €20, €50 of €100 koop je een kaart met daarbij een unieke 16-cijferige pincode.

Om een ​​storting te doen bij een bookmaker, moet je de 16-cijferige pincode bovenaan je kaart invoeren in het overeenkomstige veld in het betalingsgedeelte van de bookmaker en het bedrag staat daarna op je spelersaccount.

Een groot voordeel hiervan is dat je altijd met een beperkt saldo speelt en dat er geen privacygevoelige informatie (creditcard gegevens of bankgegevens) wordt gedeeld tijdens de transactie. De Paysafecard is immers volledig anoniem. Wil je meer lezen over deze online betalingsmethode lees dan ons artikel over de Paysafecard.

Helaas zijn er sinds de invoering van de wet Kansspelen op afstand en het afgegeven van vergunningen hiervoor geen online bookmakers meer waarbij je, als Nederlander, kunt betalen met de Paysafecard.

Wellicht dat hier in de toekomst weer verandering in komt. Mocht dat het geval zijn, dan lees je het hier op deze pagina.

Bekijk hier het overzicht met legale bookmakers voor de Nederlandse markt.

Lees Ook

Bet365 Bet Builder
mei 06, 2022 96

Hoe gebruik je de Bet365 Bet Builder?

Categorie: Strategie Auteur: Redactie
De Bet365 Bet Builder is één van de meest populaire onderdelen bij online gokkers. Het is een mooie manier om je eigen gepersonaliseerde weddenschap samen te stellen.
Gokken op voetbal
december 02, 2021 511

Hoe werkt gokken op voetbal?

Categorie: Strategie Auteur: Redactie
Gokken op voetbal betreft het voorspellen van het resultaat van een voetbalwedstrijd of het resultaat van een gebeurtenis tijdens die wedstrijd.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares