Facebook Login

Gratis Live Voetbal Streaming

Wat zijn de beste bookmakers om live voetbal te kijken? Bij welke bookmakers kun je live voetbalwedstrijden kijken? Wat moet je doen om bij een bookmaker live streaming te kijken? Op deze vragen krijg je antwoord door hieronder het overzicht van vier online bookmakers en hun live streaming mogelijkheden te bekijken. Veel plezier bij het live kijken naar topwedstrijden uit de binnenlandse en buitenlandse voetbalcompetities!

Unibet
Unibet Live Streaming De live stream van Unibet is makkelijk te benaderen door te klikken op "Unibet TV" in het hoofdmenu van de subpagina "Sport" op de website. Je krijgt direct een overzicht van verschillende tabbladen te zien wanneer welke sportevenementen worden uitgezonden. Ook deze stream is van een goede kwaliteit.

 • Bezoek de website
 • Maak gratis een account aan
 • Klik op "Unibet TV" en bekijk de wedstrijd
Klik hier om naar de live stream van Unibet te gaan
Betfair
Betfair Live Streaming Bij Betfair kun je vanaf de homepage in het menu klikken op "Betfair Video" en in een nieuwe pagina start dan de video om live sportevenementen te kunnen bekijken. Het grootste gedeelte van het aanbod bij Betfair bestaat uit paardenrennen en hondenrennen maar ook kun je hier tennis- en voetbalwedstrijden live kijken.

 • Bezoek de website
 • Maak gratis een account aan
 • Klik op "Betfair Video" en bekijk de wedstrijd
Klik hier om naar de live stream van Betfair te gaan
William Hill
William Hill Live Streaming Op de website van William Hill vind je onder de menu tabbladen nog een tweede menu in gele letters. Hier staat "WHTV Live Streaming". Selecteer deze optie en vervolgens krijg je het hele programma te zien van sportevenementen welke deze bookmaker uitzendt. Hier kun je onder andere live kijken naar alle wedstrijden uit de Zuid-Amerikaanse voetbalcompetities.

 • Bezoek de website
 • Maak gratis een account aan
 • Klik op "WHTV Live Streaming" en bekijk de wedstrijd
Klik hier om naar de live stream van William Hill te gaan
Paddy Power
Paddy Power Live Streaming Wil je bij Paddy Power live sportwedstrijden kijken dan moet je op de homepage eerst "In-Play Betting" selecteren en vervolgens op "Watch Live" in het menu op de volgende pagina. Er opent zich een pop-up scherm waarin je direct videobeeld ziet (wel eerst inloggen) en een keuzemenu. Hier kun je onder andere de Portugese en Duitse voetbalcompetitie live volgen.

 • Bezoek de website
 • Maak gratis een account aan
 • Klik op "Watch Live" en bekijk de wedstrijd
Klik hier om naar de live stream van Paddy Power te gaan
Om je favoriete voetbalwedstrijden live te kijken maak je een keuze uit één van de bovenstaande aanbieders. Nadat je je keuze hebt gemaakt moet je wel altijd een account aanmaken bij deze bookmaker. Bij de meeste bookmakers moet je eerst een storting maken op je spelersaccount voordat je kunt kijken. Dit gaat nooit om grote bedragen, voor slechts een storting van €5 op je spelersaccount kun je al gebruik maken van de live streaming diensten van een bookmaker.

Heb je nog geen account bij één van de bovenstaande bookmakers dan kun je tevens profiteren van een welkomstbonus als je een account opent. Vaak zijn deze bonussen aantrekkelijk en kunnen na het voldoen aan de bonusvoorwaarden worden opgenomen uit je spelersaccount. Bekijk onze pagina met Bookmaker Bonussen om te ontdekken welke bonus het beste bij je past!

Tipbet
Bwin
NetBet