Jacks.nl
× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

 • L1Kamsteeg
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Senior lid
 • Senior lid
 • Berichten: 128
 • Ontvangen bedankjes 0

Atletico Madrid – PSV 23-11-2016 werd gestart door L1Kamsteeg

Jammer maar helaas staat het uitduel met Atletico Madrid voor PSV niet meer in het teken van overwintering in de Champions League. Door de nederlaag tegen Bayern München van twee weken geleden is de derde plek het maximaal haalbare voor de Eindhovenaren. Wordt er in de Spaanse hoofdstad gewonnen, dan is de kans op een Europa League-ticket wel groot. FK Rostov neemt het namelijk op tegen Bayern München en geniet daar niet de status van favoriet.

Sinds 2008/09 speelden Atletico en PSV vijf keer eerder tegen elkaar in Europees verband. PSV won echter nog geen enkele wedstrijd van de Madrileense supermacht. Drie keer werd er verloren en twee maal eindigde het gelijk. Door een 8-7 verloren penaltyreeks knikkerde Atletico PSV in 2015/16 nog uit de Champions League. Wat dat betreft zijn de vooruitzichten voor Phillip Cocu wel eens beter geweest.

Productief is Atletico Madrid allerminst, effectief daarentegen wel. In de laatste 14 duels in de Champions League maakte de ploeg nimmer meer dan twee treffers in één wedstrijd. Desondanks werden er wel negen van die potten gewonnen en eindigden er twee in een remise. In drie van de laatste vier duels hield de ploeg ‘de nul’. Iets waar PSV nog wel wat van kan leren, want de regerend landskampioen van Nederland heeft nu al vier duels op een rij treffers moeten toestaan. Voor het laatst gebeurde dat niet tegen, uitgerekend, Atletico Madrid.

Hoewel de knock-outfase voor de ploeg van Diego Simeone al zeker is, zijn ze – gek genoeg – wel gebaat bij puntverlies. Het kwam in het verleden van de Champions League nog nooit voor dat de ploeg die alle zes zijn groepsfaseduels won, er met de eindzege vandoor ging. Laten we er met een positief gevoel voor gaan zitten en hopen op het beste voor PSV. In alle eerlijkheid, ik geloof wel in een puntje: 1-1.
5 jaren 7 maanden geleden #3419

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 547
 • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door Socrates in topic Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

PSV is niet in vorm en gaat dus verliezen
5 jaren 7 maanden geleden #3422

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 489
 • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door HaaiHaai in topic Atletico Madrid – PSV 23-11-2016

Het is crisis bij Atletico Madrid en het loopt voor geen meter in de Primera Division. Een 3-0 nederlaag tegen Real Madrid en Atletico heeft al 180 minuten niet meer gescoord.

PSV komt op het juiste moment voor Atletico om het vertrouwen weer op te vijzelen. Ik ga voor Over 2.5 Goals!
5 jaren 7 maanden geleden #3424

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares