Betcity.nl
× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

België – Griekenland 25-03-2017

  • L1Kamsteeg
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Berichten: 128
  • Ontvangen bedankjes 0

België – Griekenland 25-03-2017 werd gestart door L1Kamsteeg

Met 12 punten uit 4 duels en liefst 21 treffers voor en pas één tegen is de start aan de WK-kwalificatiereeks van België uitzonderlijk sterk te noemen. Waar de concurrentie allemaal al een keer punten liet liggen, daar kunnen onze Zuiderburen bij een zege op Griekenland hun tickets naar Rusland al bijna boeken. De Grieken staan na vier wedstrijden op tien punten en houden Bosnië-Herzegovina (4-7) en Cyprus en Estland (4-3) ruim onder zich. Gibraltar is nog puntloos en vormt geen enkel gevaar in Groep H.

België ontmoette Griekenland in hun interlandgeschiedenis zeven keer eerder, waarbij er drie duels werden afgewerkt na 2000. Het meest recente treffen dateert van 2012 en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het is vijf jaar later echter niet meer de vraag óf, maar met hoe veel de Belgen zullen gaan winnen van Griekenland. Daarvoor lijkt het kwaliteitsverschil simpelweg te groot. Slechts de absolute top van de wereld was de afgelopen jaren dan ook in staat om België een halt toe te roepen.

Sinds juli 2015 slaagden enkel Portugal, de winnaar van het afgelopen EK, Italië, Wales en Spanje erin om de Rode Duivels te verslaan. De 8-1 zege op Estland tijdens de vierde speelronde in de EK-kwalificatiereeks toonde daarnaast ook wel aan dat Roberto Martinez de boel bij de Belgen wel onder controle heeft. En dus kunnen we de handicapmarkt op.

België maakte minstens drie treffers in hun laatste vier WK-kwalificatiewedstrijden. Daarin hield het bovendien drie keer ‘de nul’. Hoewel de Grieken ook pas twee doelpunten tegen kregen, verwacht ik niet dat ze opgewassen zijn tegen de Belgische aanvalsdrang. Het elftal heeft simpelweg te veel kwaliteit in huis om punten te laten liggen. Vermoedelijk zal het netje in Brussel wel weer een paar keer gaan bollen: 3 tegen 0, verwacht ik.
4 jaren 8 maanden geleden #3668

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

0
Shares