× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Duitsland – Chili 22-06-2017

  • L1Kamsteeg
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Berichten: 129
  • Ontvangen bedankjes 0

Duitsland – Chili 22-06-2017 werd gestart door L1Kamsteeg

Dat Duitsland en Chili na het eerste duel in Groep B de eerste twee plekken bezetten, wekt weinig verbazing. Die Mannschaft, op de Confederations Cup aanwezig als WK-winnaar, rekende in zijn openingsduel af met Australië, terwijl Chili zich dankzij twee goals in de laatste tien minuten langs Kameroen werkte. Een gelijkspel betekent dat beide landen plaatsing voor de halve finales helemaal in eigen hand hebben.

Een duel tussen deze twee landen eindigde echter nog nooit in een remise en dus zou een puntendeling een primeur betekenen. Van de vorige zeven interlands die ze afwerkten, won Duitsland er vijf. Op de Confederations Cup wonnen onze oosterburen desondanks nog nooit een wedstrijd van een Zuid-Amerikaans land. In 1999 en 2005 bleek Brazilië met 4-0 en 3-2 te sterk, terwijl Argentinië de Duitsers in 2005 op een 2-2 gelijkspel hield.

Opmerkelijk aan de laatste zes wedstrijden van Duitsland op het mondiale eindtoernooi is dat er steeds meer dan twee goals in totaal vielen. Op het toernooi van 2005 gebeurde dat in alle vijf hun wedstrijden en ook tegen Australië was het weer raak. Chili scoorde in acht van zijn laatste negen interlands en dus is het niet uitgesloten dat er ook nu weer minimaal drie treffers gaan vallen. Hoewel de Duitsers geen van hun laatste elf interlands verloren, kunnen we ze ook weer moeilijk als dé favoriet zien.

De grote sterren zitten thuis, terwijl de Chilenen ook zeker over een prima selectie beschikken. Op een eerder beschreven salonremise zullen ze het vast niet gooien, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat een gelijkspel niet eens zo gek is. In Kazan zie ik het na negentig minuten wel gebeuren dat er een 2-2 eindstand op het bord staat. Best ’n gokje waard, toch?
4 jaren 1 maand geleden #3808

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Berichten: 385
  • Ontvangen bedankjes 1

Beantwoord door toonbaz in topic Duitsland – Chili 22-06-2017

Dit is een prachtig affiche.
Duitsland heeft een topteam...altijd trouwens en Chili ontwikkelt zich stormachtig.
Daar win je niet zomaar van.
Een gelijkspel is mogelijk.
Duitsland wint met 1 doelpunt verschil.
Toon Bazelmans
4 jaren 1 maand geleden #3809

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

0
Shares