× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Everton – Tottenham Hotspur 13-08-2016

  • L1Kamsteeg
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Senior lid
  • Senior lid
  • Berichten: 129
  • Ontvangen bedankjes 0

Everton – Tottenham Hotspur 13-08-2016 werd gestart door L1Kamsteeg

Met Everton tegen Tottenham Hotspur op het programma in de eerste speelronde van de Premier League hebben we er weer zin in. Ronald Koeman en Co tegen een handjevol oud-Eredivisiespelers van The Spurs. Voor de Londenaren geldt dat zij al 3,5 seizoen niet meer hebben verloren van The Toffees, dus wat dat betreft zullen de verwachtingen in Liverpool niet te hoog gespannen zijn.

Doelpuntrijk zijn de duels tussen beide clubs allerminst. In de laatste zes ontmoetingen vielen er nooit meer dan drie treffers in totaal en in liefst drie gevallen maar maximaal één goal. Tekenend voor de wedstrijd tussen Everton en Tottenham Hotspur op Goodison Park is ook dat er in het seizoen 2003/04 voor het laatst een team met twee doelpunten verschil won. Destijds trok Everton met 3-1 aan het langste eind.

Ze zijn dus aan elkaar gewend, alhoewel we The Spurs met hun succescoach Mauricio Pochettino nog wel de beste kansen voor de zege toedichten. De ploeg sloot het vorige seizoen weliswaar belabberd af, maar weet dat er in het nieuwe seizoen weer kansen liggen op een landstitel. De concurrentie is er alleen maar sterker op geworden, en dus mogen er in de eerste weken niet te veel punten worden gemorst. Met slechts drie nederlagen in negentien uitduels toonde de ploeg al aan op vreemde bodem aardig uit de voeten te kunnen.

Of Vincent Janssen in de basis verschijnt, moeten we nog zien, maar tegen het Tottenham met spelers als Alli, Eriksen, Dier, Dembélé, Lamela en Kane is het Everton van Koeman nog niet opgewassen, denk ik. Gezien het verleden zal het ook niet uitdraaien op een doelpuntenfestijn en dus lijkt me een 1-2 uitzege best realistisch.
4 jaren 11 maanden geleden #3085

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Berichten: 492
  • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door HaaiHaai in topic Everton – Tottenham Hotspur 13-08-2016

Dat wordt dus inzetten op under 1.5
4 jaren 11 maanden geleden #3091

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

0
Shares