Betcity.nl

× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016

 • L1Kamsteeg
 • Onderwerp Auteur
 • Offline
 • Senior lid
 • Senior lid
 • Berichten: 128
 • Ontvangen bedankjes 0

Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016 werd gestart door L1Kamsteeg

Na het mislopen van het EK 2016 is er bij Oranje alles aan gelegen om zich wel te plaatsen voor het WK 2018 in Rusland. In Groep A treft het Nederlands elftal in zijn tweede poulewedstrijd het nietige Wit-Rusland. Die ploeg verbaasde vriend en vijand door in het openingsduel met 0-0 gelijk te spelen tegen de verliezend EK-finalist Frankrijk. Oranje zelf had recht op meer, maar kwam in Solna niet verder dan een 1-1 remise tegen Zweden.

We hoeven er natuurlijk niet moeilijk over te doen dat Nederland de favorietenrol toegedicht heeft gekregen voor deze wedstrijd in Poule A. Echter, in het verleden gingen de oranje leeuwen al eens twee keer eerder onderuit tegen Wit-Rusland en dus is de ploeg nu alvast gewaarschuwd. De meest recente ontmoeting tussen beide partijen viel zelfs in het voordeel van de Wit-Russen uit. In Minsk kon een treffer van Rafael van der Vaart niet voorkomen dat er met 2-1 werd verloren.

Hoewel de vier interlands met de Oostblokkers daaraan voorafgaand wel werden gewonnen is het afwachten waar het huidige Oranje staat. De manschappen van bondscoach Danny Blind wisselen knappe resultaten (1-2 Engeland, 2-3 Wales) af met onverklaarbare nederlagen (1-2 Griekenland). Enig houvast biedt in ieder geval de reeks WK-kwalificatieduels die in het achterhoofd liggen.

Van de laatste 33 WK-kwalificatieduels verloor het Nederlands Elftal er namelijk geen enkele. De laatste keer dat de nationale ploeg in een dergelijke wedstrijd wel onderuit ging was op 1 september 2001, toen Ierland door een goal van McAteer met 1-0 te sterk bleek. Wit-Rusland was nog nooit actief op een EK- of WK-eindronde en ziet de kwalificatieserie dus ook als pure bonus.

Overtuigend was het dus allemaal verre van wat Nederland liet zien in de voorbije maanden, maar gewonnen van Wit-Rusland moet er wel worden. Het zal naar verwachting wederom moeizaam gaan, maar we blijven positief en daarom zou ik een nipte zege voor Oranje aanraden: 2-1. Hebben jullie er nog vertrouwen in, of worden er ook tegen deze ‘dwerg’ punten verspeeld?
5 jaren 7 maanden geleden #3287

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 447
 • Ontvangen bedankjes 15

Beantwoord door sahib in topic Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016

Robben doet iedergeval niet mee!

"Arjen Robben heb ik vanmorgen gesproken en die komt niet", begon bondscoach Danny Blind zijn persconferentie donderdagmiddag. "Ook het duel met Frankrijk gaat hij niet redden. Dat valt tegen, maar ook weer niet, want we weten in welke situatie hij zit."
"Hij is niet fit en dat is jammer", vertelde de bondscoach. "We zullen het zonder hem moeten doen. Er is nu duidelijkheid, we weten waar we aan toe zijn. We hebben ook zonder hem nog steeds een heel goede groep." (bron: telegraaf)
5 jaren 7 maanden geleden #3292

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 489
 • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door HaaiHaai in topic Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016

4-1 met nog een mooie goal van Jansen ook! Nu kijken of ze Frankrijk kunnen verslaan maandag. Ik durf er geen cent op te zetten.
5 jaren 7 maanden geleden #3295

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 385
 • Ontvangen bedankjes 1

Beantwoord door toonbaz in topic Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016

De winst op Wit-Rusland was een geweldige opsteker en ik zie Oranje wel een puntje afsnoepen van de Fransen.
Toon Bazelmans
5 jaren 7 maanden geleden #3296

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

 • Berichten: 547
 • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door Socrates in topic Nederland – Wit-Rusland 07-10-2016

Frankrijk draait ook niet elke wedstrijd lekker al heeft Frankrijk wel veel meer kwaliteit in huis. Normaal moet Frankrijk winnen dus een gelijkspel zou al geweldig zijn.
5 jaren 7 maanden geleden #3303

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares