Eredivisie Voetbalpool

Doe Mee met de Eredivisie Voetbalpool

  • Match header module: Select

Doe mee met onze eredivisie voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel iedere week de toto en de einduitslagen van de wedstrijden in de eredivisie en maak kans op aantrekkelijke (geld)prijzen!

Hoe werkt het?

Na inschrijving voorspel je iedere speelronde de toto en de einduitslag van de wedstrijden in de eredivisie seizoen 2023/2024.

Deelname aan de Eredivisie Voetbalpool is GRATIS!

Toto voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Iedere goed voorspelde wedstrijd levert je twee punten op.

Einduitslag voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan wat volgens jou de eindstand wordt. Iedere goed voorspelde eindstand levert je vijf punten op.

Tot de aftrap van de wedstrijd kun je nog wijzigingen in je voorspellingen aanbrengen. Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!

Mystery Match

Iedere speelronde bevat één Mystery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd per speelronde. Voorspel je de Mystery Match goed, dan verdubbel je het aantal punten.

Dus in plaats van de gebruikelijke twee en/of vijf punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match vier en/of tien punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is.

Subleagues

Creëer een eigen competitie door een subleague aan te maken. Nodig vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd met ze aan. Zo wordt het voorspellen van wedstrijden nog leuker. Wie heeft er het meeste verstand van voetbal? Jij of je medespelers in de subleague?

Wat kan ik winnen?

De totaalscore van een deelnemer bepaalt zijn plaats op de ranglijst. Na iedere speelronde wordt de ranglijst ververst. In de winterstop wordt een tussenstand opgemaakt en krijgen de nummers één t/m vijf een prijs. Na het einde van de competitie vallen de nummers één t/m tien in de prijzen.

De prijzen zijn een voetbalreischeque van P1 Travel, een Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi, een officieel voetbalshirt van je favoriete club en keiharde euro's! Meer informatie over de prijzen vind je hier.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account