Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Tipbet
× Alles over wedden op voetbal in binnen- en buitenland, betting exhange, asian handicap en andere spelvormen.

Chelsea – Tottenham Hotspur 26-11-2016

  • L1Kamsteeg
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Berichten: 130
  • Karma: 1
  • Ontvangen bedankjes 0

Chelsea – Tottenham Hotspur 26-11-2016 werd gestart door L1Kamsteeg

Waar Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur toch vooral in de spotlights staan, daar is het ‘gewoon’ Chelsea dat na twaalf speelronden in de Premier League de ranglijst aanvoert. Een krappe 0-1 overwinning op Middlesbrough was daar vorige week voldoende voor. Tottenham, als enige nog ongeslagen in de Engelse competitie, vindt zichzelf na evenzovele wedstrijden terug op een opmerkelijke vijfde plek. In de Londense derby kan het gat met Chelsea teruggebracht worden naar één punt.

Gezien het verleden is de kans klein dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Van de vorige 48 duels sinds het Premier League-tijdperk (1992/93) wonnen The Spurs er namelijk maar vier. Liefst 25 maal was Chelsea al de sterkste van de twee, en 19 keer werd het een gelijkspel. Voor het laatst was Tottenham de sterkste in januari 2015. In een prachtige wedstrijd wonnen zij destijds met 5-3 van The Blues. Dat was tegelijkertijd ook de enige zege in de laatste 12 duels tegen Chelsea.

En ongeslagen of niet: op Stamford Bridge wacht de ploeg een hels karwei. Sinds Antonio Conte zijn Chelsea in een 3-4-3-formatie laat spelen ging er geen wedstrijd meer verloren. Sterker; er werd in zeven duels zelfs niet één treffer meer geïncasseerd. De laatste 6 competitiewedstrijden werden dan ook allemaal door hen gewonnen. In 5 van de laatste 6 duels stond de ploeg bovendien voor bij rust én na negentig minuten spelen.

Een gelijke stand is wat Tottenham bekender in de oren klinkt. Liefst 4 van hun laatste 5 duels in de Premier League eindigden in een puntendeling. Vorig weekend werd er weliswaar gewonnen van West Ham United, maar de moeite waarmee dat gepaard ging zegt veel over de huidige vorm. Vincent Janssen zal zijn basisplaats vermoedelijk kwijt zijn, nadat hij tegen West Ham een penalty veroorzaakte. Zonder de oud-AZ’er gaat Tottenham, denk ik, zijn eerste competitienederlaag lijden. Voor eigen publiek wint Chelsea, niet vreemd met een Italiaanse coach, met 1-0 van The Spurs.
2 jaren 9 maanden geleden #3427

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Berichten: 692
  • Ontvangen bedankjes 2

Beantwoord door HaaiHaai in topic Chelsea – Tottenham Hotspur 26-11-2016

2-1 Chelsea dendert gewoon lekker door.
2 jaren 9 maanden geleden #3434

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.