Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

Eredivisie Wedtips

Hieronder vind je een overzicht met wedtips voor de meest recente speelronde in de eredivisie. Deze voetbal tips zijn gebaseerd op de eredivisie voetbal voorspellingen van alle deelnemers in de eredivisie voetbalpool.

Twee weten meer dan één, luidt het bekende gezegde. En dat geld zeker bij sportweddenschappen. Daar geldt de wet van de grote getallen. Dus wat als je gratis gebruik kunt maken van de kennis van onze voetbalkenners?

De deelnemers voorspellen iedere speelronde voor alle 9 wedstrijden in de eredivisie of de thuisspelende club wint, de uitspelende club wint of dat de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Met ruim 500 deelnemers ontstaat er zo een interessant beeld voor iedereen die inspiratie zoekt bij het invoeren van de volgende speelronde of bij het plaatsen van een weddenschap.

Wil je ook meedoen met de eredivisie voetbalpool van Voetbalweddenschappen.com? Meld je dan aan op deze pagina. Zowel in de winterstop als aan het einde van het seizoen worden er (geld)prijzen uitgekeerd aan de winnaars.

Wedstrijd 1 X 2
Psv PSV - Heracles Almelo Her 100% 0% 0%
Spr Sparta Rotterdam - sc Heerenveen Hee 44% 20% 36%
Vvv VVV-Venlo - Willem II Wil 20% 20% 60%
Az AZ - Vitesse Vit 96% 4% 0%
Utr FC Utrecht - FC Groningen Gro 96% 4% 0%
Rkc RKC Waalwijk - Feyenoord Fey 0% 0% 100%
Aja Ajax - PEC Zwolle Pec 100% 0% 0%
Ado ADO Den Haag - FC Emmen Emm 58.3% 33.4% 8.3%
Twe FC Twente - Fortuna Sittard For 100% 0% 0%
Deze tabel met wedtips is gebaseerd op 224 ingevoerde voorspellingen.