Facebook Login

Live Wedden

Live wedden of ook wel in-play betting genoemd, is de perfecte keuze als je een extra dimensie wilt toevoegen aan het plaatsen van een weddenschap. De oorsprong van het live wedden komt voort uit de paardenrennen maar vandaag de dag kun je op vele sportevenementen live wedden. Live wedden wint steeds meer aan populariteit in vele takken van sport waaronder de Europese voetbalcompetities. Echter, live wedden is niet voor iedereen geschikt.

Om te bepalen of dit type weddenschappen ook voor jou interessant zijn om af te sluiten, moeten eerst de voordelen van live wedden eens nader bekeken worden.

Wat is Live Wedden?
Live wedden is iets wat je kunt doen in real-time en overal. Denk alleen al aan de toenemende populariteit van mobiel wedden waarbij je in aanwezigheid van en tijdens het sportevenement direct een weddenschap kunt afsluiten via je mobiele telefoon. Echter, aan live wedden zitten ook risico's.

Live wedden wordt mogelijk gemaakt door de online bookmakers. In het verleden konden weddenschappen alleen worden afgesloten voor aanvang van een sportevenement en zelfs dan accepteerde de bookmaker lang niet altijd een weddenschap. Het internet heeft dit voorgoed veranderd. Bookmakers bieden hun diensten online aan en het aanbod van weddenschappen is een stuk uitgebreider geworden.

Live wedden wordt over het algemeen gezien als complexer en risicovoller dan de traditionele weddenschappen.

Wanneer je een traditionele weddenschap plaatst bij een online bookmaker is dit een beslissing die je op voorhand neemt op basis van statistieken, informatie over spelers en de opstelling, gevoel of de vorm van het team.

Met live wedden, neem je een beslissing in het heetst van de strijd en dit kan leiden tot een slechte of verkeerde beslissing. Als je niet wilt dat dit jou gebeurt dan is live wedden waarschijnlijk niets voor je. Echter, als je van de spanning houdt en bereid bent om het risico van dit type weddenschappen te trotseren dan biedt dit je ook zeker diverse voordelen.

De voordelen van Live Wedden
Het grote voordeel van het afsluiten van live weddenschappen is dat je na aanvang van de wedstrijd nog de mogelijkheid hebt om aanpassingen in je strategie uit te voeren. Dit is wenselijk wanneer er dingen veranderen die je niet oorspronkelijk had verwacht.

Zeker in het voetbal kunnen onverwachte situaties zoals een rode kaart, blessures of een wijziging in de opstelling de wedstrijd doen kantelen. Dergelijke beslissingen kunnen de uitkomst van de wedstrijd drastisch beïnvloeden.

Indien je een traditionele weddenschap hebt afgesloten kun je niet meer doen dan lijdzaam toekijken hoe je weddenschap verloren gaat. Met live weddenschappen, heb je nog de mogelijkheid om op elk gewenst moment de weddenschap te wijzigen om ervoor te zorgen dat je de beste kansen behoudt om te winnen.

Als je houdt van snelle actie en overweg kunt met het nemen van een snelle beslissing dan is live wedden zeker iets voor jou.

Klik hier voor een overzicht van aanbevolen bookmakers, waarbij je live weddenschappen kunt afsluiten.