Facebook Login

Mobiel Wedden

Inzetten bij de bookmakers via je smartphone

Gokken op sportwedstrijden is al lange tijd een populaire vorm van vermaak en nu je deze vorm van entertainment ook direct op je mobiele telefoon kunt ontvangen hebben sportliefhebbers alles wat ze maar kunnen wensen. De vooruitgang in de smartphone industrie heeft ertoe geleid dat iedereen op de hoogte kan blijven van alle gebeurtenissen in de wereld van de sport via een mobiele app voor mobiel wedden.

Mobiel wedden op sport geeft aan iedereen met een smartphone de mogelijkheid om direct weddenschappen te plaatsen op sportevenementen. Dit in combinatie met live wedden geeft dit de gebruiker het voordeel van het plaatsen van weddenschappen op ieder gewenst moment.

De diverse bookmaker apps zorgen ervoor dat je een weddenschap in korte tijd kunt plaatsen in vergelijking met de tijd die je normaal kwijt zou zijn als je dit op je PC zou moeten doen. Met een iPhone gokken is een van de meest eenvoudige vormen van gokken geworden. Mobiele apps voor het plaatsen van weddenschappen voorzien je direct van alle informatie die nodig is om te zien wie de favoriet is en wat de beste quoteringen zijn.

Met je iPhone kun je al dit soort informatie direct opvragen. De tijden van je computer op starten en op het web te surfen voor dergelijke informatie lijken inmiddels achter ons te liggen. Met de huidige bookmaker apps op je telefoon ben je altijd klaar voor het plaatsen van weddenschappen.

De meeste bookmakers hebben inmiddels een eigen app voor de grote smartphoneplatforms zoals Android en iOs.

Bwin Sports App voor Android en iOs

Bwin App voor Android en iOs
Bookmaker Bwin heeft één van de snelst groeiende bookmaker apps waarmee je tot op de seconde nauwkeurig weddenschappen in de gaten kunt houden op je mobiele apparaat. Bwin Live brengt je zo dicht bij de actie dat je bijna het idee hebt dat je zelf aanwezig bent bij de wedstrijd.

Met de Bwin app kun je je iPhone gebruiken om je favoriete sporten te spelen zoals voetbal, tennis, hockey en nog veel meer. Lees meer over Bwin

De nieuwe Bwin Sports app voor iPhones is nu te verkrijgen en biedt veel extra's! Enkelvoudige en multi-weddenschappen, toegang tot de Bwin-account, oproepen van informatie en de "accepteer veranderingen quoteringen" functie zijn slechts een paar van de nieuwe features die deze app biedt.

De app is eenvoudig te verkrijgen door deze direct te downloaden vanaf de Bwin website.

Ongeacht welke van de bookmaker apps je gebruiken wilt, het afsluiten van weddenschappen is nu nog gemakkelijker met het gebruik van je mobiele smartphone. Als je je even verdiept in het mobiel gokken, zal je zien dat er meer dan genoeg aanbieders en gokapps zijn waar je sportweddenschappen kunt plaatsen.