Voorbeschouwing Colombia – Engeland (03-07-2018)

Colombia – Engeland

Waar het vier jaar geleden James was die in topvorm was en zo Colombia naar ongekende hoogtes deed stijgen, moeten de Zuid-Amerikanen het op het WK in Rusland meer hebben van het collectief. En dat gaat eigenlijk best goed. Een titelkandidaat is Colombia niet, maar het is geen tegenstander die je graag tegen wil komen in de achtste finales als je grote plannen hebt.

En grote plannen heeft Engeland. De jonge ploeg zou, statistisch gezien, pas over vier jaar op de top van zijn kunnen zijn maar verbaasde iedereen met leuk spel en vooral veel doelpunten. Met name Harry Kane speelt daar natuurlijk een grote rol in. Hij weet het net altijd te vinden en schiet vanuit alle hoeken en standen raak. Die kwaliteit kan Engeland nog wel eens nodig hebben op weg naar het hogere doel. Engeland wil het WK 2018 natuurlijk winnen.

Bij Engeland loopt alles net iets vloeiender dan bij de Colombianen. Kane is beter in vorm dan James en er zit veel talent in de Engelse ploeg. Wij denken dat Engeland wint, maar wel een zware dobber heeft aan Colombia. Na negentig minuten 2-2 kan zomaar.

En daarna verlengen waarna Harry Kane (wie anders?) de winnende binnen schiet? Heel Engeland droomt van dit scenario.
0
Shares