Voorbeschouwing Engeland – België (28-06-2018)

Engeland – België

Deze wedstrijd wordt donderdag 28 juni gespeeld en is natuurlijk de topper van groep G op het WK 2018. De Engelsen openden het bal in Rusland door met 1-2 van Tunesië te winnen. Even leek het mis te gaan: hoewel de Engelsen veel beter speelden dan de Afrikanen bleef het lang gelijk staan. Maar wie anders dan Harry Kane zorgde met twee goals voor de overwinning? Het verschil tussen de eerste en tweede helft was enorm. Als Engeland echt een rol van betekenis wil spelen op het WK in Rusland moet het wel constanter blijven spelen.

De Belgen speelden een uitstekende wedstrijd tegen Panama en wonnen met 3-0. Met name de openingsgoal van Dries Mertens was er een om in te lijsten. Na deze goal viel ook de schroom van België af en werd Panama vrij eenvoudig aan de kant gezet. De Belgen speelden modern, snel en aanvallend. Tegen Engeland wordt dat lastiger. Beide ploegen hebben een solide verdediging, een sterk middenveld en makkelijk scorende aanvallers.

Deze wedstrijd kan natuurlijk erg interessant worden. Beide ploegen zijn favoriet om door te gaan naar de volgende ronde.

Wij voorspellen dat België een kleine overwinning boekt: 1-2.
0
Shares