Voorbeschouwing Portugal - Marokko (20-06-2018)

Portugal - Marokko

Portugal neemt het in de tweede wedstrijd op tegen Marokko. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 20 juni. De ploeg van Fernando Santos is natuurlijk als Europees kampioen naar het WK in Rusland vertrokken. In de eerste wedstrijd in Poule B speelde Portugal tegen Spanje.

Bij Portugal draait het grotendeel s om Cristiano Ronaldo tijdens het WK 2018. In de wedstrijd tegen Spanje liet de superster al zien dat hij de ongekroonde koning van zijn land is. Dit kan weleens zijn WK worden. Met drie doelpunten had de aanvaller in elk geval een prachtig begin. Overigens eindigde de topwedstrijd tegen Spanje in 3-3. Gezien het spelbeeld was die uitslag eigenlijk wel terecht. Er is bij de Portugezen veel meer voetbaltalent te vinden. Neem bijvoorbeeld Bernardo Silva, die een uitstekend seizoen speelde bij Manchester City. De vleugelaanvaller zal het nu op het hoogste podium willen laten zien.

Marokko opende het WK in Rusland met grote verwachtingen tegen Iran. Marokko, met vier eredivisiespelers in de basis, begon sterk aan de wedstrijd en kreeg een aantal mogelijkheden. Toch kregen de Afrikanen het niet voor elkaar de druk op Iran hoog te houden. Marokko was veel sterker, maar scoorde niet. En dan scoort vaak de tegenpartij. In de blessuretijd maakte Iran de beslissende treffer waarmee Marokko in rouw gedompeld werd.

Portugal heeft een heel aardig elftal waarin Ronaldo het verschil kan maken. Marokko bleek tot op heden een tijger zonder tanden.

Wij denken dat Portugal van Marokko wint met: 2-0.
0
Shares