Voorbeschouwing Uruguay – Frankrijk (06-07-2018)

Uruguay – Frankrijk

Uruguay speelde in de achtste finales van het WK 2018 op papier een lastige wedstrijd. Tegenstander Portugal moest het vooral van Cristiano Ronaldo hebben, maar werd toch uitgeschakeld door een andere voetballende grootheid. Het was namelijk Ednison Cavani die tweemaal doel trof en zo de Europese opponent van huis stuurde. Uruguay groeit aardig in het toernooi en blijft altijd een tegenstander om rekening mee te houden, want niet alleen Cavani is een dodelijk wapen: ook Luis Suarez kan altijd zorgen voor een doelpunt.

Bij Frankrijk is het Mbappé die voor de doelpunten moet zorgen. In een zinderende wedstrijd tegen Argentinië trof de aanvaller tweemaal doel. Griezmann en Pavard maakten het af en schoten zo Messi en zijn ploegmaten het WK in Rusland uit. Het Franse collectief is zeer sterk en mag tot één van de favorieten voor de eindoverwinning worden gerekend.

Ga er maar aan staan: een voorspelling voor Uruguay – Frankrijk. Beide landen hebben een zeer sterke aanval, dus dan kijken we naar de rest van het elftal. Wij denken dat Frankrijk dan iets sterker is en zouden ons geld zetten op een Europese overwinning. Kortom: Frankrijk gaat naar de halve finale.

Wij denken aan een uitslag van: 1-3.
0
Shares