WK 2022 Voetbalpool

Speel gratis mee met de WK 2022 Voetbalpool

Doe mee met de WK 2022 voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel voor iedere WK-wedstrijd de toto en de uitslagen van de wedstrijden in het toernooi en maak kans op aantrekkelijke (geld)prijzen!

Hoe werkt de WK Voetbalpool?

Na de gratis inschrijving voorspel je de toto en de einduitslag van de wedstrijden tijdens het WK 2022. Het WK bestaat uit 7 rondes (3 poulerondes en 4 finalerondes).

Toto voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Iedere goed voorspelde groepswedstrijd levert je twee punten op.

Einduitslag voorspellen

Je geeft per wedstrijd op wat volgens jou de eindstand wordt na reguliere speeltijd. Iedere goed voorspelde groepswedstrijd levert je vijf punten op.

Tot de aftrap van de wedstrijd kun je nog wijzigingen in je voorspellingen aanbrengen. Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!

Mystery Match

Tijdens de groepsfase bevat iedere poule één Mystery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd uit de drie groepswedstrijden die in elke poule gespeeld worden. In totaal zijn er acht Mystery Matches.

Voorspel je de Mystery Match goed, dan verdubbel je het aantal punten. Dus in plaats van de gebruikelijke twee en/of vijf punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match vier en/of tien punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is. Na de groepsfase zijn er geen Mystery Matches meer.

Puntentelling WK voetbalpool

Fase Toto Eindstand
Groepsfase 2 * 5 *
Achtste finale 4 10
Kwart finale 4 10
Halve finale 4 10
Troost finale 4 10
Finale 8 20

* De Mystery Match verdubbelt het aantal punten

Na de groepsfase krijg je vier punten voor een goed voorspelde toto en 10 punten voor de juiste einduitslag. Heb je tijdens de groepsfase slecht gepresteerd? Niets aan de hand want tijdens de finale rondes kun je de opgelopen achterstand zo weer inhalen.

Wat kan ik winnen?

De totaalscore van een deelnemer bepaalt zijn plaats op de ranglijst. Na iedere wedstrijd wordt de ranglijst ververst. De nummers één t/m tien op de ranglijst vallen in de geldprijzen nadat het WK is afgelopen. De nummers 11 t/m 20 ontvangen een €10 gratis weddenschap in hun account bij BetCity.

Plaats Prijs
1ste plaats €500
2de plaats €250
3de plaats €150
4de plaats €100
5de plaats €75
6de plaats €50
7de plaats €25
8ste plaats €20
9de prijs €15
10de plaats €10
11de t/m 20ste plaats €10 gratis weddenschap

* Bij een gelijke eindstand van twee of meer deelnemers op één plek zal de waarde van de prijzen worden gedeeld. De prijzen worden opgeteld en verdeeld over het aantal gelijk geëindigde deelnemers.
Voorbeeld: Twee deelnemers eindigen met een gelijk aantal punten op plaats 1. Plaats 1 (€500) en plaats 2 (€250) worden opgeteld en beide deelnemers ontvangen €375.

Iedereen kan zich registreren en mee doen met de WK voetbalpool. Mits je 18 jaar of ouder bent! Elke deelnemer doet mee om de prijzen.

Aan de prijzen 1 t/m 10 zijn geen verdere voorwaarden verbonden. Om in aanmerking te komen voor de prijzen 11 t/m 20 moet je een account hebben bij bookmaker BetCity. Je ontvangt dan namelijk een €10 gratis weddenschap in je spelersaccount.

De algemene regels voor onze voetbalpools zijn van toepassing op dit evenement.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares