Match Center & Odds

World Cup - Wereld

26-11-2022 17:00

18647

France

18583

Denmark

Voorbeschouwing Frankrijk – Denemarken (26-11-2022)

Dit is op papier een van de mooiste wedstrijden uit de groepsfase. Regerend wereldkampioen Frankrijk tegen Denemarken, de ploeg die het iedere tegenstander lastig kan maken.

Ook zichzelf, werd duidelijk in het duel met Tunesië. Denemarken was geen schim van de ploeg die vorig jaar op het EK verraste, en in de Nations League tot twee keer toe van Frankrijk won.

Het enige mooie aan het doelpuntloze gelijkspel tegen Tunesië was de terugkeer van Christian Eriksen op een groot toernooi. Wie had dat gedacht na zijn hartstilstand op het EK?

Frankrijk begon met een zege op Australië. Verrassend was het niet, moeizaam wel. Eventjes dan. Australië nam brutaal de leiding. Hoewel Frankrijk niet altijd groots speelde, zie je zo dat er ontzettend veel kwaliteit in de ploeg zit.

En dat ondanks het afhaken van de geblesseerde Karim Benzema. Met name Kylian Mbappé is een lust voor het oog om naar te kijken. Dit soort spelers kunnen op elk moment toeslaan.

Een nieuwe Deense stunt?

Zoals gezegd won Denemarken in de Nations League twee keer van Frankrijk. Goed, dit zijn minder belangrijke wedstrijden, maar het zegt wel dat de Denen veel in hun mars hebben. Of dit genoeg is om opnieuw voor een stunt te zorgen, is de vraag.

Aanvallend is Frankrijk zo sterk, en het valt niet uit te sluiten dat de regerend wereldkampioen de Nations League niet echt serieus heeft genomen.

Voor Denemarken komt er bij een nederlaag veel druk te staan op het laatste groepsduel met Australië. Voor Frankrijk ligt dat na de zege op Australië anders. Natuurlijk willen ook de Fransen winnen. Zij plaatsen zich bij winst zo goed als zeker voor de achtste finales.

Frankrijk is favoriet, maar onderschat de Denen vooral niet. Het is een stugge ploeg, dat weten ze in Frankrijk maar al te goed.

Wat zeggen de bookmakers over Frankrijk – Denemarken?

Reguliere speeltijd (1x2)
Thuis
Gelijk
Uit

Claim het nieuwe BetCity WK Shirt

Claim het nieuwe BetCity WK Shirt. Bij inzet van minimaal €20 op een WK weddenschap kun je dit speciale WK shirt scoren.

Juich met dit WK shirt, geheel in BetCity stijl, in de kroeg of thuis op de bank!

Leer Meer
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares