EK Voetbalpool

Speel gratis mee met de EK 2024 Voetbalpool

  • Match header module: Select

Doe mee met de EK 2024 voetbalpool en laat zien dat je verstand hebt van voetbal. Voorspel voor iedere EK-wedstrijd de toto en de uitslagen van de wedstrijden in het toernooi en maak kans op aantrekkelijke (geld)prijzen!

Hoe werkt de EK Voetbalpool?

Na de gratis inschrijving voorspel je de toto en de einduitslag van de wedstrijden tijdens het EK 2024. Het EK bestaat uit 7 speelrondes (3 poulerondes en 4 finalerondes).

Toto voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan of het thuis spelende team wint, of het uitspelende team wint of dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Iedere goed voorspelde groepswedstrijd levert je vijf punten op.

Einduitslag voorspellen

Je geeft per wedstrijd aan wat volgens jou de eindstand wordt. Iedere goed voorspelde eindstand levert je tien punten op.

Tot de aftrap van de wedstrijd kun je nog wijzigingen in je voorspellingen aanbrengen. Het is dus niet zo dat je in één keer alle voorspellingen hoeft in te vullen!

Mystery Match

Tijdens de groepsfase bevat iedere speelronde één Mystery Match. Dit is een willekeurig gekozen wedstrijd uit de groepswedstrijden die in de drie speelrondes gespeeld worden. In totaal zijn er dus drie Mystery Matches.

In plaats van de gebruikelijke 5 en/of 10 punten per goed voorspelde wedstrijd krijg je voor een goed voorspelde Mystery Match 10 en/of 20 punten. Deelnemers weten vooraf niet welke wedstrijd de Mystery Match is.

Puntentelling EK voetbalpool

Fase Toto Eindstand
Groepsfase 5 punten * 10 punten *
Knock-outfase 5 punten 10 punten

* De Mystery Match verdubbelt het aantal punten

Subleagues

Creëer een eigen competitie door een subleague aan te maken. Nodig vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd met ze aan. Zo wordt het voorspellen van EK-wedstrijden nog leuker. Wie heeft er het meeste verstand van voetbal? Jij of je medespelers in de subleague?

Wat kan ik winnen?

De totaalscore van een deelnemer bepaalt zijn plaats op de ranglijst. Na iedere wedstrijd wordt de ranglijst ververst. De nummers één t/m tien op de ranglijst vallen in de geldprijzen nadat het EK is afgelopen.

Plaats Prijs
1ste plaats €500
2de plaats €250
3de plaats €150
4de plaats €100
5de plaats €75
6de plaats €50
7de plaats €25
8ste plaats €20
9de plaats €15
10de plaats €10

* Bij een gelijke eindstand van twee of meer deelnemers op één plek zal de waarde van de prijzen worden gedeeld. De prijzen worden opgeteld en verdeeld over het aantal gelijk geëindigde deelnemers.
Voorbeeld: Twee deelnemers eindigen met een gelijk aantal punten op plaats 1. Plaats 1 (€500) en plaats 2 (€250) worden opgeteld en beide deelnemers ontvangen €375.

Iedereen kan zich registreren en mee doen met de EK voetbalpool. Mits je 18 jaar of ouder bent! Elke deelnemer doet mee om de prijzen.

De algemene regels voor onze voetbalpools zijn van toepassing op dit evenement.

Meld je aan

EK Voetbalpool 2024


Speel Nu Gratis Mee


Doe ook mee! Deelname aan de EK 2024 Voetbalpool is GRATIS. Registreer je vandaag nog en maak kans op geldprijzen tot €500!


Inschrijven
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account