Prijzen

  • Match header module: Select

De prijzen worden verdeeld onder de eerste tien deelnemers volgens de eindstand van de eredivisie voetbalpool en de eerste vijf deelnemers volgens de tussenstand tijdens de winterstop van de eredivisie voetbalpool.

Prijzen Voetbalpool

Het prijzengeld wordt als volgt verdeeld *:

Winterstop Seizoen 2023/2024 Einde Seizoen 2023/2024
1ste Prijs Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi twv € 250* 1ste Prijs Voetbalreischeque twv € 500*
2de Prijs Voetbalshirt van je favoriete club twv €80* 2de Prijs Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi twv € 250*
3de Prijs € 50 3de Prijs Voetbalshirt van je favoriete club twv €80*
4de Prijs € 25 4de Prijs Voetbalshirt van je favoriete club twv €80*
5de Prijs € 15 5de Prijs € 50
6de Prijs € 40
7de Prijs € 30
8ste Prijs € 25
9de Prijs € 15
10de Prijs € 10

* De voetbalreis wordt in overleg met de winnaar door Voetbalweddenschappen.com geboekt bij P1 Travel. Aan het einde van het seizoen nemen wij contact op met de winnaar om in overleg de gewenste voetbalreis te boeken (tot een maximale waarde van €500). Deze prijs kan niet in geld worden uitgekeerd! Voetbalreizen zijn altijd inclusief één of meerdere hotelovernachtingen, vervoer en ticket voor de wedstrijd.

* Bij een gelijke eindstand van twee of meer deelnemers op één plek zal de waarde van de prijzen in geld worden uitgekeerd. De prijzen worden opgeteld en verdeeld over het aantal gelijk geëindigde deelnemers. Uitzondering op deze regel is een gedeelde eerste plaats. Beide winnaars ontvangen dan een voetbalreischeque.

Voorbeeld: Twee deelnemers eindigen met een gelijk aantal punten op plaats 1. Plaats 1 (€500) en plaats 2 (€250) worden opgeteld en beide deelnemers ontvangen een voetbalreischeque t.w.v. €375.

Algemene voorwaarden voor deelname aan de voetbalpool:

1) Deelnemers aan de eredivisie voetbalpool moeten tenminste 18 jaar oud zijn.

2) Per e-mailadres is slechts één inschrijving mogelijk.

3) Prijswinnaars ontvangen per e-mail bericht zodra het seizoen 2023/2024 is afgelopen. Prijswinnaars tijdens de winterstop ontvangen per e-mail bericht nadat de winterstop aanvangt.

4) De winnaars zullen vermeld worden op de website van Voetbalweddenschappen.com. Vermelding zal geschieden op basis van gebruikersnaam.

5) Voetbalweddenschappen.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan het spel noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen mbt de deelname aan het spel of de aanwijzing van de winnaar.

6) Indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven is Voetbalweddenschappen.com gerechtigd om deze voetbalpool geheel of gedeeltelijk af te gelasten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.

7) De eredivisie voetbalpool is uitgeschreven ter promotie van de website Voetbalweddenschappen.com en handelt in overeenstemming met de Gedragscode Kleine Promotionele Kansspelen.

8) Voetbalweddenschappen.com behoudt zich het recht om zowel de spelregels, de prijzen als ook de algemene voorwaarden ten alle tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen.

9) De eredivisie voetbalpool valt onder de zgn. kleine promotionele kansspelen en daarmee zijn de uit te keren prijzen belastingvrij. Niet geïnde prijzen vervallen automatisch na een half jaar.

10) Voetbalweddenschappen.com is onderdeel van 71Media, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr. 34326695.

11) Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website.

12) Door deel te nemen aan onze eredivisie voetbalpool aanvaard je deze algemene voorwaarden volledig.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account