Europees Kampioenschap 2024

19-06-2024 18:00

Voorbeschouwing Duitsland – Hongarije 19-06-2024 (poule A)

  • Match header module: Germany vs Hungary 2024-06-19 18:00

Gastland Duitsland is uitstekend begonnen aan het Europees kampioenschap. In de openingswedstrijd werd met maar liefst 5-1 gewonnen van Schotland.

Wat deze overwinning waard is, wordt de komende week duidelijk. Is Duitsland zo goed of gaan de Schotten er ook tegen de andere tegenstanders kansloos af? In ieder geval is het zo dat Duitsland lekker aan het toernooi is begonnen.

Tegenstander Hongarije is minder goed gestart. Tegen Zwitserland werd er met 3-1 verloren. Voor de Hongaren is het belang van deze tweede groepswedstrijd groot. Bij een ruime nederlaag wordt het namelijk erg lastig om de volgende ronde nog te kunnen bereiken.

Nu hoeft de rekenmachine er nog niet bij te worden gepakt, de eerste taak voor Hongarije is proberen een resultaat te boeken tegen Duitsland. En dat gaat zeker niet meevallen.

Een slechte ploeg is Hongarije zeker niet. In de kwalificatie bleven de Hongaren zelfs ongeslagen, in een poule met onder meer Servië.

Weinig bekenden namen

Veel bekende namen hebben de Hongaren niet. De aanvoerder is de bekendste van het stel. Liverpool-speler Dominik Szoboszlai heeft op zijn 23e al 43 interlands achter zijn naam staan. Ook spits Roland Sallai zal een belletje doen rinkelen. Hij verdient zijn brood in de Duitse Bundesliga bij SC Freiburg.

In vergelijking met de Duitsers haalt de Hongaarse selectie het niet qua bekendheid, en ook niet qua kwaliteit. Maar het is wel een hechte ploeg en geen team om te onderschatten.

Duitsland zal op zoek gaan naar hetzelfde recept als tegen de Schotten. Een snelle voorsprong, waarna er lekker gevoetbald kan gaan worden. De Duitsers zijn groot favoriet om deze groepswedstrijd tegen Hongarije winnend af te sluiten.

Bij winst is Duitsland zeker van de tweede ronde. Maar de Mannschaft wil meer. Na mindere prestaties op eindtoernooien wordt gedroomd van een zege op het EK in eigen huis.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account