Betfirst App

Betfirst App voor Android en iOS

Sinds 2016 kun je met de Betfirst app eenvoudig via je smartphone of tablet sportweddenschappen plaatsen. Ongeacht het type browser (Safari, Opera, of Samsung's Chrome), heb je in de huidige mobiele variant direct toegang tot het gehele aanbod van sportweddenschappen maar ook andere diensten zoals casino of poker.

Bookmaker Betfirst is in het bezit is van de huidige EU-vergunning van de Belgische Kansspelcommissie, die wettelijk vereist is voor legale sportweddenschappen. Zo speel je veilig en in een betrouwbare mobiele app.

De Betfirst app biedt je veel extra's zoals:

  • Mis geen moment dankzij de live match tracker en push-notificaties
  • Stort en haal geld af op een veilige manier, waar je wilt en wanneer je wilt
  • Meer dan 25.000 evenementen per maand binnen handbereik
  • Uitgebreide real-time statistieken binnen handbereik

Is de app van Betfirst eenvoudig om te gebruiken?

Als we over de Betfirst app schrijven, bedoelen we de webapplicatie, die de volledige inhoud van de homepage op je mobiel reproduceert. Eenvoud loont hier. Voor deze mobiele versie hoef je niets te downloaden of te installeren, dus je bent niet afhankelijk van de Apple Play Store, iTunes, een andere app store.

Pak je smartphone en met één klik op de reguliere website kom je direct in de app terecht. Hierbij maakt het niet uit of je telefoon of tablet gebruik maakt van het iOS- of Android besturingssysteem.

De website van Betfirst past zich automatisch aan je mobiele scherm aan, zodat het er precies hetzelfde uitziet als een natuurlijke app. Dit heeft een aantal voordelen. Enerzijds zijn de updates die je krijgt met native apps verdwenen.

Aan de andere kant bespaart deze app ook noodzakelijke opslagruimte op je smartphone. Zodra de website is vernieuwd, wordt deze direct voor je weergegeven in de app. Al je persoonlijke gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang met een SSL128-codering.

Dankzij de brede compatibiliteit is deze app optimaal voor iedereen die graag wil wedden terwijl ze niet achter hun PC zitten. Ongeacht of je iOS, Android of een ander besturingssysteem gebruikt, de Betfirst app werkt op elk apparaat even goed. Met andere woorden, je kunt direct beginnen.

Wedden via je mobiel?

Download de snelle en veilige BetFirst app om gemakkelijk in te zetten via je mobiele telefoon.

Download BetFirst App

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account