FC Volendam Betcity

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.

De Nederlandse aanbieder van sportweddenschappen en casinospellen zal de komende drie seizoenen op de borst van de shirts van FC Volendam te zien zijn. De bookmaker neemt daarmee na zeven seizoenen het stokje over van het Volendamse aannemersbedrijf HSB Bouw BV.

"BetCity omarmt onze ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist."

FC Volendam en BetCity waren eerder dit seizoen al een samenwerking aangegaan. In die hoedanigheid zal BetCity in de rol van Premium Partner tot het einde van het seizoen aan de club verbonden zal blijven. Daarna worden de banden vanaf de zomer dus flink aangehaald. Het commerciële team van FC Volendam is niet over een nacht ijs gegaan bij de totstandkoming van het nieuwe hoofdsponsorschap.

"Het was een mooi traject, waarbij wij als team in hebben gezet op een partner die gelooft in het verhaal van FC Volendam. De ambitie van FC Volendam is om te groeien tot een stabiele Eredivisionist met een herkenbaar team en aanvallend voetbal. Een belangrijke factor hierin, is het realiseren van een begroting die aansluit bij dit ambitieniveau."

"We willen blijven investeren in de selectie en in de jeugdopleiding. De meerwaarde die het partnership met BetCity met zich meebrengt sluit daarbij aan. BetCity omarmt onze ambitie en draagt hier graag voor een langere periode zijn steentje aan bij" aldus commercieel manager Tol.

Verantwoord wedden staat voorop

BetCity zal als hoofdsponsor zichtbaar zijn op het tenue van FC Volendam en tevens op verschillende plekken in het Kras Stadion. Beide partners zullen daarnaast de nodige actie ondernemen om de diensten van BetCity op een zo zorgvuldig mogelijke wijze uit te rollen, waarbij de geldende regelgeving strikt in acht wordt genomen.

"BetCity neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van Responsible Gaming zeer serieus. Gezamenlijk zullen we de toegevoegde waarde van verantwoorde sportweddenschappen bij een avondje voetbal benadrukken.

Dat laatste gaat tot uiting komen in speciale weddenschappen en activaties, gericht op de volwassen supporters van FC Volendam. Rondom de wedstrijd FC Volendam – De Graafschap maken de supporters hier voor de eerste keer kennis mee."
Mike Tol, commercieel manager van FC Volendam

Ook BetCity is verheugd over de vernieuwde en verbeterde samenwerking voor de komende jaren. Het hoofdsponsorschap bij FC Volendam zal het bedrijf immers de nodige extra exposure geven.

"Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als 100% Nederlands bedrijf voor de lange termijn als hoofdsponsor aan ´Het Nieuwe Oranje´ hebben verbonden. FC Volendam heeft met een helder beleid sportief en commercieel grote stappen gezet.

De ambitie om uit te groeien tot een stabiele Eredivisionist past bij de ambitie van BetCity om de komende jaren ook flink door te blijven groeien. Daarnaast heeft FC Volendam een bepaalde gunfactor die aansluit op onze kernwaarde om er op een sympathieke manier te zijn voor onze spelers."
Melvin Bostelaar, CEO van BetCity

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account