Jumbo Visma en BetCity

BetCity partner van beste wielerploeg ter wereld

BetCity wordt co-sponsor van Team Jumbo-Visma. Vanaf 1 januari 2023 is de naam van BetCity te zien op het wielershirt van de renners. De verbintenis loopt tot 1 januari 2025.

Jumbo-Visma is een van de absolute topteams in de World Tour, de hoogste divisie van het wielrennen. Op de ranking over de laatste drie seizoenen staat de Nederlandse wielerploeg op de eerste plaats. Dat dankt het team onder meer aan de afgelopen Tour de France.

Voor het eerst in het bestaan van de Nederlandse ploeg werd de Tourzege behaald. De Deen Jonas Vingegaard stond in Parijs in de gele trui en pakte ook de bolletjestrui. Daarnaast won de Belg Wout van Aert de groene trui en werden er zes etappezeges behaald.

Komend seizoen rijden ook Parijs Roubaix-winnaar Dylan van Baarle en Wilco Kelderman voor Team Jumbo-Visma.

Beide partijen tevreden

BetCity gaat naast het investeren in Jumbo-Visma ook wielrennen als breedtesport ondersteunen. Ook Jumbo-Visma heeft deze ambitie.

BetCity heeft laten zien niet bang te zijn om de gevestigde orde uit te dagen, iets dat onze wielerploegen het afgelopen decennium ook hebben gedaan.
Richard Plugge - Directeur Jumbo-Visma

Dat er altijd kritisch gekeken wordt naar bedrijven die online kansspelen aanbieden, is voor de wielerploeg geen probleem. “BetCity kreeg als een van de eersten in Nederland een vergunning van de overheid en is in alle gesprekken die we hebben gehad zeer open en transparant geweest over haar werkwijze en normen en waarden. Voor ons zijn dat belangrijke voorwaarden”, zegt Plugge.

Ook BetCity is tevreden over de aanstaande samenwerking. Marketing director Robert Kooiman: “De ploeg heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste Nederlandse sportploegen van dit moment, maar is ondanks de recente successen hongerig en ambitieus gebleven. Dat zijn en blijven wij ook.”

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account