Betclic Group

Betclic sluit exclusieve samenwerking met Franse Ligue 1

De Betclic Everest Group heeft een exclusieve deal gesloten met de Franse voetbalcompetities Ligue 1 en Ligue 2. De overeenkomst, gesloten met de La Ligue de Football Professionnel (LFP), begint in het seizoen 2020-2021 en loopt tot het einde van seizoen 2022-2023.

Binnen deze overeenkomst zal het merk Betclic het officiële platform worden voor sportweddenschappen. Betclic zal reeks marketingactiviteiten mogen uitvoeren op het online en de sociale platforms van LFP, evenals bij de wedstrijden.

"De Franse voetbalcompetities zijn erg populair bij onze spelers", aldus oprichter en algemeen directeur van Betclic Everest, Nicolas Béraud. "Vooral de Franse Ligue 1 is de competitie waarop Betclic de meeste weddenschappen aangaat. Het aanbod van weddenschappen dat we gaan inzetten als onderdeel van deze samenwerking zal het voor alle Franse voetbalfans interessant zijn."

LFP-directeur-generaal Didier Quillot over de deal: “De komst van deze nieuwe partner toont de aantrekkelijkheid van onze competities aan. Met Betclic, een modern bedrijf met een sterke aantrekkingskracht op een jongvolwassen demografische groep, hebben we de beste partner gevonden om ons te ondersteunen bij onze verdere positionering in de markt."

Zowel de Ligue 1 als de Ligue 2 sloten het seizoen 2019-2020 vroegtijdig af nadat de Franse premier Édouard Philippe in april een verbod op sportevenementen aankondigde vanwege het coronavirus. Paris Saint-Germain, dat de Franse competities met 12 punten leidde, werd uitgeroepen tot kampioen, terwijl FC Lorient werd uitgeroepen tot winnaar van de Ligue 2.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account