Betfair

Betfair sluit deal met Liverpool

Bookmaker Betfair heeft een nieuwe sponsordeal afgesloten met het Engelse Liverpool. Binnen de overeenkomst, waarvan de exacte details niet bekend zijn gemaakt, zal Betfair de officiële wedpartner worden in Ierland, Spanje, Denemarken, Bulgarije en Italië.

Betfair gaat gebruik maken van de Premier League club zijn digitale platforms om de supporters in de bovengenoemde landen te voorzien weddenschappen gerelateerd aan wedstrijden van Liverpool.

"Regionale overeenkomsten met bookmakers zoals Betfair in landen waar deze een groot marktaandeel hebben zijn voor beide partijen interessant", aldus chief commercial officer Billy Hogan. "Uiteindelijk betekent dit dat we uitdagende en relevantie programma's kunnen aanbieden in deze landen met verschillende accenten per land".

Mark Ody, brand director bij Betfair, voegde hier aan toe: “We zijn verheugd om te kunnen samenwerken met een club van het kaliber Liverpool". "Op deze manier kunnen we onze klanten direct de juiste actie bieden met onze innovatieve online producten".

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares