Betfair

Betfair sluit deal met Liverpool

Bookmaker Betfair heeft een nieuwe sponsordeal afgesloten met het Engelse Liverpool. Binnen de overeenkomst, waarvan de exacte details niet bekend zijn gemaakt, zal Betfair de officiële wedpartner worden in Ierland, Spanje, Denemarken, Bulgarije en Italië.

Betfair gaat gebruik maken van de Premier League club zijn digitale platforms om de supporters in de bovengenoemde landen te voorzien weddenschappen gerelateerd aan wedstrijden van Liverpool.

"Regionale overeenkomsten met bookmakers zoals Betfair in landen waar deze een groot marktaandeel hebben zijn voor beide partijen interessant", aldus chief commercial officer Billy Hogan. "Uiteindelijk betekent dit dat we uitdagende en relevantie programma's kunnen aanbieden in deze landen met verschillende accenten per land".

Mark Ody, brand director bij Betfair, voegde hier aan toe: “We zijn verheugd om te kunnen samenwerken met een club van het kaliber Liverpool". "Op deze manier kunnen we onze klanten direct de juiste actie bieden met onze innovatieve online producten".

0
Shares