Betfair

Betfair sluit sponsordeal met FC Barcelona

De Engelse bookmaker Betfair heeft een sponsordeal gesloten met FC Barcelona.

De overeenkomst met de Spaanse Liga voetbalclub heeft een looptijd van drie seizoenen, van seizoen 2016-2017 tot en met seizoen 2018-2019. Betfair zal dienen als één van de officiële mondiale partners van de club en toegang krijgen tot een reeks van rechten rondom de club.

Het merk Betfair zal zichtbaar aanwezig zijn in het Barcelona stadion Nou Camp, alsmede krijgt de bookmaker ook toegang tot de promotionele campagnes van de spelers.

"FC Barcelona is verheugd om deze samenwerkingsovereenkomst met Betfair, een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportweddenschappen, te ondertekenen," Barcelona's vice-president van marketing en communicatie, Manel Arroyo; "We hopen dat onze leden en alle voetballiefhebbers zullen genieten van deze nieuwe overeenkomst, evenals de exclusieve promoties en unieke sportieve ervaringen die hieruit voort zullen komen".

Paul Gambrill van Betfair, voegde eraan toe: "We zijn verheugd dit partnerschap op lange termijn met FC Barcelona te hebben ondertekend. FC Barcelona is continu aanwezig op het hoogste niveau en dat al ons helpen onze ambitie om het merk Betfair internationaal te laten groeien zeker helpen. "We kijken uit naar de samenwerking met de club om de fans unieke promoties, acties en speelplezier te bieden."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account