Betfair

Betfair sluit sponsordeal met FC Barcelona

De Engelse bookmaker Betfair heeft een sponsordeal gesloten met FC Barcelona. De overeenkomst met de Spaanse Liga voetbalclub heeft een looptijd van drie seizoenen, van seizoen 2016-2017 tot en met seizoen 2018-2019.

Betfair zal dienen als één van de officiële mondiale partners van de club en toegang krijgen tot een reeks van rechten rondom de club. Het merk Betfair zal zichtbaar aanwezig zijn in het Barcelona stadion Nou Camp, alsmede krijgt de bookmaker ook toegang tot de promotionele campagnes van de spelers.

"FC Barcelona is verheugd om deze samenwerkingsovereenkomst met Betfair, een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportweddenschappen, te ondertekenen," Barcelona's vice-president van marketing en communicatie, Manel Arroyo; "We hopen dat onze leden en alle voetballiefhebbers zullen genieten van deze nieuwe overeenkomst, evenals de exclusieve promoties en unieke sportieve ervaringen die hieruit voort zullen komen".

Paul Gambrill van Betfair, voegde eraan toe: "We zijn verheugd dit partnerschap op lange termijn met FC Barcelona te hebben ondertekend. FC Barcelona is continu aanwezig op het hoogste niveau en dat al ons helpen onze ambitie om het merk Betfair internationaal te laten groeien zeker helpen. "We kijken uit naar de samenwerking met de club om de fans unieke promoties, acties en speelplezier te bieden."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares