Betfair

Betfair sluit sponsordeal met FC Barcelona

De Engelse bookmaker Betfair heeft een sponsordeal gesloten met FC Barcelona. De overeenkomst met de Spaanse Liga voetbalclub heeft een looptijd van drie seizoenen, van seizoen 2016-2017 tot en met seizoen 2018-2019.

Betfair zal dienen als één van de officiële mondiale partners van de club en toegang krijgen tot een reeks van rechten rondom de club. Het merk Betfair zal zichtbaar aanwezig zijn in het Barcelona stadion Nou Camp, alsmede krijgt de bookmaker ook toegang tot de promotionele campagnes van de spelers.

"FC Barcelona is verheugd om deze samenwerkingsovereenkomst met Betfair, een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportweddenschappen, te ondertekenen," Barcelona's vice-president van marketing en communicatie, Manel Arroyo; "We hopen dat onze leden en alle voetballiefhebbers zullen genieten van deze nieuwe overeenkomst, evenals de exclusieve promoties en unieke sportieve ervaringen die hieruit voort zullen komen".

Paul Gambrill van Betfair, voegde eraan toe: "We zijn verheugd dit partnerschap op lange termijn met FC Barcelona te hebben ondertekend. FC Barcelona is continu aanwezig op het hoogste niveau en dat al ons helpen onze ambitie om het merk Betfair internationaal te laten groeien zeker helpen. "We kijken uit naar de samenwerking met de club om de fans unieke promoties, acties en speelplezier te bieden."

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares