Betfair logo

Betfair sluit voor Nederlandse spelers

De Engelse bookmaker Betfair heeft besloten om per 30 september de accounts van al haar Nederlandse spelers te sluiten.

Dit heeft alles te maken met de aankomende Wet Kansspelen of Afstand. Naar verluidt heeft het gokbedrijf achter bookmaker Betfair, genaamd Flutter, het besluit om de Nederlandse markt te verlaten genomen naar aanleiding van deze nieuwe wet en de daarbijhorende kansspelbelasting van 30%.

Gokbedrijf Flutter heeft een aantal grote merken onder haar naam waaronder naast Betfair ook; Paddy Power, PokerStars, Sky Bet en Sportsbet. Hoe het bedrijf het merk Pokerstars straks in de Nederlandse markt gaat zetten is op dit moment nog onduidelijk.

De Nederlandse spelers werden op 4 augustus via een email geïnformeerd over de sluiting van hun account. In de email worden spelers opgeroepen hun tegoeden uit te cashen voor de 30ste september.

Heb je een account bij Betfair en vragen over de sluiting van je account dan kun je terecht op deze FAQ pagina van Betfair.

De sluiting betekent dus ook dat je geen weddenschappen meer kunt afsluiten via de Betting Exchange van deze Britse bookmaker. Wat ons betreft een treurige beslissing.

We kunnen overigens niet uitsluiten dat Flutter in een later stadium alsnog een vergunning voor Betfair zal aanvragen maar vooralsnog is het een einde van een tijdperk.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account