Betsafe logo

Betsafe verkozen tot s' werelds beste bookmaker

Het sports- en gaming magazine TIPS heeft het Scandinavische bookmakerskantoor Betsafe.com verkozen tot s' werelds beste bookmaker in haar jaarlijkse verkiezing voor alle grote Europese wedkantoren. Bookmaker Betsafe won deze verkiezing met één punt verschil ten opzichte van de winnaar van vorig jaar.

Uitstekende ondersteuning en goede quotes zorgden ervoor dat Betsafe de eerste prijs in de wacht sleepte in deze uitgebreide test over alle grote wedkantoren.

Dit jaarlijkse onderzoek van TIPS evalueerde alle bookmakers in acht verschillende categorieën zoals gebruikersvriendelijkheid en design, het registratieproces, storten en opvragen van tegoeden, spelaanbod, het plaatsen van een weddenschap, terugbetalingen, ondersteuning en focus op veiligheid en verslavingspreventie. Het totaal aantal punten is 100 en Betsafe kreeg 81 punten toegewezen tijdens het onderzoek.

"Wij zijn zeer tevreden met de uitslag van deze test en zien dit als een bekroning op alle inspanningen en beslissingen die we de eerste twee jaar van ons bestaan hebben genomen", aldus André Lavold, de oprichter van het bedrijf. André vormt samen met zijn broer Christer Lavold en twee vrienden het team achter het twee jaar oude bookmakerskantoor Bestafe dat zich grotendeels richt op de Scandinavische markt. 

"Goede quotes zijn uitermate belangrijk, zonder dit denk ik niet dat wij zouden zijn opgemerkt. Scandinavische spelers schatten alles eerst op waarde en vergelijken gebruikelijk de prijzen en quoteringen alvorens ze een weddenschap plaatsen", aldus sportsbookmanager Anders Berntsen. 

"Wij zijn zeer trots over hetgeen wij bereikt hebben over de afgelopen zes maanden met de nieuwe websites als hoogtepunt maar we zullen nu niet achterover gaan leunen. Er zijn nog genoeg punten waar we voor verbetering in aanmerking komen, iets waar we elke dag aan werken. Onze belangrijkste focus is de goede relatie die we met onze klanten hebben" zegt CEO Henrik Persson.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares