Betway logo

Betway nieuwe sponsor Hertha BSC

De Britse bookmaker Betway breidt haar sponsorportfolio uit met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met het Duitse Hertha BSC. Het online gokbedrijf kondigde de Duitse Bundesliga club aan als haar nieuwste commerciële partner.

De deal is afgesloten voor een periode van drie jaar, tot einde van het seizoen 2022-2023.

Betway wordt de officiële partner voor alle sportweddenschappen van de club. Tevens krijgt het alleenrecht op de plaatsing van branding op de elektronische reclameborden in het Olympiastadion, de thuishaven van de club.

"We kijken er naar uit om onze naamsbekendheid onder de Duitse fans te vergroten", zei Betway-CEO Anthony Werkman. "We hebben een unieke kans aangegrepen om samen te kunnen werken met een club met zoveel voetbaltraditie in Duitsland."

Hertha BSC's financieel directeur Ingo Schiller over de nieuwe samenwerking: “Betway heeft zichzelf al bewezen als een betrouwbare partner door jarenlange betrokkenheid bij de sport. In het huidige onzekere klimaat erkennen we de waarde van dergelijke stabiel merk."

De deal komt nadat Betway vorige maand een samenwerkingsverband heeft gesloten met de Spaanse La Liga-clubs Real Betis en RC Celta de Vigo. Betway verlengde onlangs ook de sponsorovereenkomst met CD Leganes, uitkomend in Spaanse Segunda División.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares