Betway logo

Betway nieuwe sponsor Hertha BSC

  • Match header module: Select

De Britse bookmaker Betway breidt haar sponsorportfolio uit met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met het Duitse Hertha BSC. Het online gokbedrijf kondigde de Duitse Bundesliga club aan als haar nieuwste commerciële partner.

De deal is afgesloten voor een periode van drie jaar, tot einde van het seizoen 2022-2023.

Betway wordt de officiële partner voor alle sportweddenschappen van de club. Tevens krijgt het alleenrecht op de plaatsing van branding op de elektronische reclameborden in het Olympiastadion, de thuishaven van de club.

"We kijken er naar uit om onze naamsbekendheid onder de Duitse fans te vergroten", zei Betway-CEO Anthony Werkman. "We hebben een unieke kans aangegrepen om samen te kunnen werken met een club met zoveel voetbaltraditie in Duitsland."

Hertha BSC's financieel directeur Ingo Schiller over de nieuwe samenwerking: “Betway heeft zichzelf al bewezen als een betrouwbare partner door jarenlange betrokkenheid bij de sport. In het huidige onzekere klimaat erkennen we de waarde van dergelijke stabiel merk."

De deal komt nadat Betway vorige maand een samenwerkingsverband heeft gesloten met de Spaanse La Liga-clubs Real Betis en RC Celta de Vigo. Betway verlengde onlangs ook de sponsorovereenkomst met CD Leganes, uitkomend in Spaanse Segunda División.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account