Paddy Power logo

Bookmaker Paddy Power betaalt inzet terug

Juventus heeft zijn ongeslagen status in de Serie A op 48 wedstrijden gebracht na een omstreden 0-1 zege bij Catania afgelopen zondag.

Zo omstreden zelfs dat de Ierse bookmaker Paddy Power heeft besloten om iedereen die geld had ingezet op een overwinning van Catania uit te betalen.

"Soms is het resultaat van een wedstrijd zo onterecht dat het terecht is om uit te betalen. Dit noemen we een Justice Payout" aldus een woordvoerder van het Ierse wedkantoor.

Catania dacht de eerste helft een voorsprong te nemen maar de goal van Gonzalo Bergessio, werd afgekeurd na bijna een minuut van overleg tussen de arbitrage. De reden hiervoor was niet meteen duidelijk, buitenspel of een overtreding.

In de nasleep van die beslissing, werd technisch directeur Antonino Pulvirenti weggestuurd en in de vijf volgende minuten kregen maar liefst vijf spelers een kaart.

Om de zaak nog erger te maken, scoorde Juventus speler Arturo Vidal vervolgens de 0-1, na buitenspel van de Deen Bendtner.

Laatste Nieuws

juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
juni 29, 2022
Unbet logo
Nieuws Martijn Katsman

Ajax gaat samenwerking aan met Unibet

Ajax gaat samenwerken met Unibet. De landskampioen en de aanbieder van online sportweddenschappen hebben een meerjarige overeenkomst ondertekend, tot en met 2026.
juni 14, 2022
Entain logo
Nieuws Redactie

Entain neemt BetCity over

Het internationale bedrijf voor sportweddenschappen en kansspelen Entain PLC heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Nederlandse online bookmaker BetCity.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares