circus standard luik

Circus verlengt sponsordeal met Standard Luik

De Belgische exploitant van casino en sportweddenschappen Circus heeft een verlenging aangekondigd van de sponsoring met het eveneens Belgische Standard Luik voor het seizoen 2021-2022.

Als onderdeel van het partnerschap zal Circus verschillende initiatieven met Standard Luik voortzetten, waaronder de sponsoring van evenementen tijdens de rust (de zgn. halftime shows) en de uitbreiding van zijn rol als officiële partner van Royal Standard de Liège, zoals de voetbalclub uit Luik officieel heet.

"Het vernieuwen van onze samenwerking met Standard was een voor de hand liggende keuze voor Circus, al was het maar vanwege onze trots op onze Luikse roots", aldus Emmanuel Mewissen, CEO van Circus. "Net als Standard gebruiken we onze aanwezigheid in België om onze zichtbaarheid internationaal te ontwikkelen."

Daarnaast zal Circus de rood-witte shirts van de Rouches blijven sponsoren. Het logo van Circus verscheen voor het eerst op het tenue van het team in 2018.

"In zee gaan met Circus was voor ons de beste keuze. We zijn verheugd om dit dynamische partnerschap, dat door de seizoenen heen een langdurige relatie is geworden, uit te breiden. Zowel Circus als onze club zetten zich in om onze lokale wortels te benadrukken en tegelijkertijd een betrouwbaar kwaliteitsmerk imago te ontwikkelen op nationaal en internationaal niveau."
Alexandre Grosjean, CEO van Standard Luik
Standard eindige afgelopen seizoen als zesde in de reguliere competitie en werd vierde in de Conference League Play-offs. Standard Luik is de eersteklasser die al het langst onafgebroken in Eerste Klasse actief is. Al sinds de promotie in 1921 naar het hoogste niveau is de club uit Luik nimmer gedegradeerd.

Ook in Nederland is Circus actief en in bezit van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Lees hier een review over Circus.nl.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares