circus standard luik

Circus verlengt sponsordeal met Standard Luik

De Belgische exploitant van casino en sportweddenschappen Circus heeft een verlenging aangekondigd van de sponsoring met het eveneens Belgische Standard Luik voor het seizoen 2021-2022.

Als onderdeel van het partnerschap zal Circus verschillende initiatieven met Standard Luik voortzetten, waaronder de sponsoring van evenementen tijdens de rust (de zgn. halftime shows) en de uitbreiding van zijn rol als officiële partner van Royal Standard de Liège, zoals de voetbalclub uit Luik officieel heet.

"Het vernieuwen van onze samenwerking met Standard was een voor de hand liggende keuze voor Circus, al was het maar vanwege onze trots op onze Luikse roots", aldus Emmanuel Mewissen, CEO van Circus. "Net als Standard gebruiken we onze aanwezigheid in België om onze zichtbaarheid internationaal te ontwikkelen."

Daarnaast zal Circus de rood-witte shirts van de Rouches blijven sponsoren. Het logo van Circus verscheen voor het eerst op het tenue van het team in 2018.

"In zee gaan met Circus was voor ons de beste keuze. We zijn verheugd om dit dynamische partnerschap, dat door de seizoenen heen een langdurige relatie is geworden, uit te breiden. Zowel Circus als onze club zetten zich in om onze lokale wortels te benadrukken en tegelijkertijd een betrouwbaar kwaliteitsmerk imago te ontwikkelen op nationaal en internationaal niveau."
Alexandre Grosjean, CEO van Standard Luik

Standard eindige afgelopen seizoen als zesde in de reguliere competitie en werd vierde in de Conference League Play-offs. Standard Luik is de eersteklasser die al het langst onafgebroken in Eerste Klasse actief is. Al sinds de promotie in 1921 naar het hoogste niveau is de club uit Luik nimmer gedegradeerd.

Ook in Nederland is Circus actief en in bezit van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Lees hier een review over Circus.nl.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account