i8.bet Everton FC

Everton FC gaat samenwerken met i8.Bet

De Engelse Premier League club Everton FC heeft een samenwerking aangekondigd met bookmaker i8.Bet. Hierdoor wordt de Aziatische bookmaker de officiële gokpartner van de club in Azië.

Dankzij de overeenkomst kan i8.Bet zijn merknaam en strategie zichtbaar maken in het Goodison Park stadion op wedstrijddagen en op de Aziatische online platforms van Everton FC. Ook krijgt i8.Bet toegang tot wedstrijdbeelden van Everton voor commercieel gebruik.

De club uit Liverpool benadrukt dat het partnerschap in lijn is met de internationale groeistrategie van Everton. Door de overeenkomst kan de club zijn bereik verder uitbreiden naar commerciële markten zoals in Azië waar het Engelse voetbal nog altijd razend populair is.

Darren Wang, chief marketing officer bij i8.Bet over de samenwerking: "In lijn met onze wereldwijde slogan van 'Choose the Best', zijn we verheugd om exclusief samen te werken met zo'n iconisch Premier League team als Everton FC. Een partnerschap dat ons zal laten samenwerken met de club in een aantal innovatieve initiatieven en promoties ter ondersteuning van onze voortdurende merkuitbreiding.”

Voor spelers in het Verenigd Koninkrijk wordt een aparte Engelstalige i8.Bet website gebouwd. Uiteraard alleen voor spelers uit het Verenigd Koninkrijk.

Everton maakte in 2020 een vroegtijdig einde aan het shirtsponsorovereenkomst met SportPesa, nadat beide partijen niet meer op één lijn zaten. De nieuwe deal met i8.Bet komt te midden van toenemende druk op de toekomst van voetbal gerelateerde gokreclame in het Verenigd Koninkrijk.

De Britse instelling Gambling With Lives lanceerde onlangs de Big Step campagne, bedoeld om gokreclame en sponsoring uit het voetbal uit te bannen. Een campagne die wordt al wordt ondersteund door clubs zoals Swansea City.

Ook Bolton Wanderers, momenteel uitkomend in de Football League One (derde divisie), beloofde af te zien van het aangaan van sponsorovereenkomsten met gokbedrijven. Daarnaast is de mogelijkheid tot gokken in het stadion beëindigd.

Afgelopen november lanceerde Gambling With Lives al een anti-gokadvertentielobby genaamd Football Supporters Against Gambling Ads.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account