Skrill/Neteller

Geen Skrill en Neteller meer op Nederlandse goksites

Het bedrijf achter de populaire e-wallets Skrill en Neteller, Paysafe Group plc, heeft aangekondigd dat stortingen en uitbetalingen voor Nederlanders op online goksites worden stopgezet.

Vanaf 8 oktober is niet meer mogelijk voor Nederlanders om een storting te maken naar een website die online kansspelen aanbiedt. Opnames vanuit het account van de online kansspelaanbieder naar Skrill en Neteller zijn nog mogelijk tot 22 oktober.

Na 8 oktober zullen Nederlandse gebruikers het volgende bericht te zien krijgen in hun account:

“Vanaf 8 oktober kunt u op goksites mogelijk niet meer betalen met Skrill/Neteller. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op de aanbieder. U kunt tot 22 oktober nog steeds geld opnemen van goksites naar uw Skrill/Neteller-account”.

Meer beperkingen door de gokwet

Wat ons betreft een nieuw dieptepunt in de toch al niet soepel verlopende uitrol van de wet Kansspelen op Afstand. Vanaf 1 oktober is het voor Nederlanders mogelijk om legaal online te gokken.

Bedrijven met een vergunning van de Kansspelautoriteit mogen vanaf deze datum, onder strenge voorwaarden, legaal online kansspelen aanbieden. Naast diverse restricties op het aanbod van online weddenschappen blijkt nu dus ook dat de betalingsmogelijkheden zijn beperkt door de nieuwe wet.

Voorlopig blijken iDEAL, creditcards of een bankoverschrijving de enige mogelijkheid om een storting of uitbetaling te maken naar het spelersaccount bij de bookmaker.

Transacties van en naar websites in het forex, e-commerce en cryptodomein blijven wel gewoon mogelijk.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account