Skrill/Neteller

Geen Skrill en Neteller meer op Nederlandse goksites

Het bedrijf achter de populaire e-wallets Skrill en Neteller, Paysafe Group plc, heeft aangekondigd dat stortingen en uitbetalingen voor Nederlanders op online goksites worden stopgezet.

Vanaf 8 oktober is niet meer mogelijk voor Nederlanders om een storting te maken naar een website die online kansspelen aanbiedt. Opnames vanuit het account van de online kansspelaanbieder naar Skrill en Neteller zijn nog mogelijk tot 22 oktober.

Na 8 oktober zullen Nederlandse gebruikers het volgende bericht te zien krijgen in hun account:

“Vanaf 8 oktober kunt u op goksites mogelijk niet meer betalen met Skrill/Neteller. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op de aanbieder. U kunt tot 22 oktober nog steeds geld opnemen van goksites naar uw Skrill/Neteller-account”.

Meer beperkingen door de gokwet

Wat ons betreft een nieuw dieptepunt in de toch al niet soepel verlopende uitrol van de wet Kansspelen op Afstand. Vanaf 1 oktober is het voor Nederlanders mogelijk om legaal online te gokken.

Bedrijven met een vergunning van de Kansspelautoriteit mogen vanaf deze datum, onder strenge voorwaarden, legaal online kansspelen aanbieden. Naast diverse restricties op het aanbod van online weddenschappen blijkt nu dus ook dat de betalingsmogelijkheden zijn beperkt door de nieuwe wet.

Voorlopig blijken iDeal, creditcards of een bankoverschrijving de enige mogelijkheid om een storting of uitbetaling te maken naar het spelersaccount bij de bookmaker.

Transacties van en naar websites in het forex, e-commerce en cryptodomein blijven wel gewoon mogelijk.

Laatste Nieuws

april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
maart 22, 2022
1xBet FC Barcelona
Nieuws Redactie

FC Barcelona behoudt sponsordeal met 1xBet

FC Barcelona is niet van plan om online bookmaker 1xBet te laten vallen als één van de hoofdsponsors van de club. Dit ondanks de geruchten over Russische banden van het Cypriotische wedkantoor.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares