Intralot logo

Intralot breidt samenwerking met Toto uit

Gaming operator Intralot en de Nederlandse Loterij hebben hun samenwerkingscontract verlengd. Intralot voorziet de Nederlandse Loterij van het online platform voor sportweddenschappen welke door de Toto wordt geëxploiteerd.

Beide partijen zijn overeengekomen dat de huidige deal vier jaar doorloopt, met de mogelijkheid om nog eens met drie jaar te verlengen.

Intralot levert aan de Nederlandse Loterij het Intralot Orion-platform voor sportweddenschappen om zo de werking en het beheer van de Toto, momenteel de enige legale aanbieder van sportweddenschappen binnen Nederland, mogelijk te maken.

De nieuwe overeenkomst verlengt een relatie die bijna 12 jaar teruggaat

“Met Intralot Orion kunnen we een digitale oplossing bieden in de detailhandel, die aansluit bij de wensen van onze Toto-klanten en onze retailers”, aldus de directeur zakelijke transformatie en strategische projecten van de Nederlandse Loterij.

Stergios Binopoulos, CEO van Intralot Benelux: "We hebben gedurende al die jaren samenwerking al veel innovatieve en boeiende producten gelanceerd die het aanbod van de Nederlandse Loterij in de hele Nederlandse gamingmarkt hebben versterkt en tevens de steun voor de goede doelen hebben vergroot."

Chris Dimitriadis, CEO van Intralot, zei dat de Nederlandse loterij de afgelopen jaren indrukwekkende cijfers heeft laten zien. "We kijken ernaar uit om de levering van onze technologie voort te zetten en daarmee bij te dragen aan de groei van de Nederlandse Loterij en haar jaarlijkse afdracht aan de Nederlandse samenleving."

In april rapporteerde de Nederlandse Loterij een omzetstijging van 12% op jaarbasis t.o.v. 2019, met een bijdrage aan sportfederaties, liefdadigheidsinstellingen en belastingen tot € 173,1 miljoen.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares