Intralot logo

Intralot breidt samenwerking met Toto uit

Gaming operator Intralot en de Nederlandse Loterij hebben hun samenwerkingscontract verlengd. Intralot voorziet de Nederlandse Loterij van het online platform voor sportweddenschappen welke door de Toto wordt geëxploiteerd.

Beide partijen zijn overeengekomen dat de huidige deal vier jaar doorloopt, met de mogelijkheid om nog eens met drie jaar te verlengen.

Intralot levert aan de Nederlandse Loterij het Intralot Orion-platform voor sportweddenschappen om zo de werking en het beheer van de Toto, momenteel de enige legale aanbieder van sportweddenschappen binnen Nederland, mogelijk te maken.

De nieuwe overeenkomst verlengt een relatie die bijna 12 jaar teruggaat

“Met Intralot Orion kunnen we een digitale oplossing bieden in de detailhandel, die aansluit bij de wensen van onze Toto-klanten en onze retailers”, aldus de directeur zakelijke transformatie en strategische projecten van de Nederlandse Loterij.

Stergios Binopoulos, CEO van Intralot Benelux: "We hebben gedurende al die jaren samenwerking al veel innovatieve en boeiende producten gelanceerd die het aanbod van de Nederlandse Loterij in de hele Nederlandse gamingmarkt hebben versterkt en tevens de steun voor de goede doelen hebben vergroot."

Chris Dimitriadis, CEO van Intralot, zei dat de Nederlandse loterij de afgelopen jaren indrukwekkende cijfers heeft laten zien. "We kijken ernaar uit om de levering van onze technologie voort te zetten en daarmee bij te dragen aan de groei van de Nederlandse Loterij en haar jaarlijkse afdracht aan de Nederlandse samenleving."

In april rapporteerde de Nederlandse Loterij een omzetstijging van 12% op jaarbasis t.o.v. 2019, met een bijdrage aan sportfederaties, liefdadigheidsinstellingen en belastingen tot € 173,1 miljoen.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares