Intralot logo

Intralot breidt samenwerking met Toto uit

Gaming operator Intralot en de Nederlandse Loterij hebben hun samenwerkingscontract verlengd. Intralot voorziet de Nederlandse Loterij van het online platform voor sportweddenschappen welke door de Toto Sport wordt geëxploiteerd.

Beide partijen zijn overeengekomen dat de huidige deal vier jaar doorloopt, met de mogelijkheid om nog eens met drie jaar te verlengen.

Intralot levert aan de Nederlandse Loterij het Intralot Orion-platform voor sportweddenschappen om zo de werking en het beheer van de Toto, momenteel de enige legale aanbieder van sportweddenschappen binnen Nederland, mogelijk te maken.

De nieuwe overeenkomst verlengt een relatie die bijna 12 jaar teruggaat

“Met Intralot Orion kunnen we een digitale oplossing bieden in de detailhandel, die aansluit bij de wensen van onze Toto-klanten en onze retailers”, aldus de directeur zakelijke transformatie en strategische projecten van de Nederlandse Loterij.

Stergios Binopoulos, CEO van Intralot Benelux: "We hebben gedurende al die jaren samenwerking al veel innovatieve en boeiende producten gelanceerd die het aanbod van de Nederlandse Loterij in de hele Nederlandse gamingmarkt hebben versterkt en tevens de steun voor de goede doelen hebben vergroot."

Chris Dimitriadis, CEO van Intralot, zei dat de Nederlandse loterij de afgelopen jaren indrukwekkende cijfers heeft laten zien. "We kijken ernaar uit om de levering van onze technologie voort te zetten en daarmee bij te dragen aan de groei van de Nederlandse Loterij en haar jaarlijkse afdracht aan de Nederlandse samenleving."

In april rapporteerde de Nederlandse Loterij een omzetstijging van 12% op jaarbasis t.o.v. 2019, met een bijdrage aan sportfederaties, liefdadigheidsinstellingen en belastingen tot € 173,1 miljoen.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account