Betfair

Investeringsmaatschappij wil Betfair van de beurs

CVC Capital Partners overweegt een bod op Betfair wat voor het bedrijf een vertrek van de beurs zou kunnen betekenen. Betfair, CVC en enkele andere grootaandeelhouders van het gokbedrijf hebben het nieuws bevestigd.

Tevens werd bevestigd dat verkennende gesprekken voor een overname in volle gang zijn. Of het daadwerkelijk gaat om een buy-out, is nog niet duidelijk. Een beslissing om een definitief een bod te doen op Betfair zal uiterlijk 13 mei worden gemaakt.

Het Britse beursgenoteerde gokbedrijf Betfair wordt al enige tijd geconfronteerd met teruglopende inkomsten en een dalende aandelenmarkt. Eind vorig jaar heeft het bedrijf besloten zich terug te trekken uit Duitsland, Scandinavië en Oost-Europa. Plaatselijke regelgeving en belastingstelsels eisen hun tol op het bedrijf.

Eind december trad een nieuwe CEO aan om de organisatie te stroomlijnen, om niet-kernactiviteiten af te stoten en om meer focus te leggen op de geografische werkgebieden en lokale markten.

Laatste Nieuws

juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
juni 29, 2022
Unbet logo
Nieuws Martijn Katsman

Ajax gaat samenwerking aan met Unibet

Ajax gaat samenwerken met Unibet. De landskampioen en de aanbieder van online sportweddenschappen hebben een meerjarige overeenkomst ondertekend, tot en met 2026.
juni 14, 2022
Entain logo
Nieuws Redactie

Entain neemt BetCity over

Het internationale bedrijf voor sportweddenschappen en kansspelen Entain PLC heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Nederlandse online bookmaker BetCity.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares