Antonio Conte

Italiaanse EK-finalist mogelijk drie jaar uitgesloten

Juventus spelers Simone Pepe, Leonardo Bonucci en Juventus coach Antonio Conte moeten zich binnenkort bij de Italiaanse voetbalbond verantwoorden voor mogelijke betrokkenheid bij matchfixing. De twee Juventus spelers en hun coach worden bij het Gerechtshof in Rome verwacht op 2 augustus 2012.

Juventus coach Antonio Conte zal dan tekst en uitleg moeten geven over zijn periode als coach van Siena. La Gazzetta dello Sport meldt dat de oud-speler van Juventus het risico loopt om langdurig geschorst te worden. Vorig seizoen werd hij kampioen nog met de ploeg van Juventus.

Leonardo Bonucci wacht mogelijk een zware straf. De Italiaans international wordt verdacht van het bewust beïnvloeden van uitslagen. De EK-finalist kan drie jaar worden uitgesloten.

Pepe zou als speler van Udinese misstanden hebben gezien, maar deze greep niet in. Op 10 augustus 2012 spreekt de Italiaanse voetbalbond zich uit over het trio.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares