Antonio Conte

Italiaanse EK-finalist mogelijk drie jaar uitgesloten

Juventus spelers Simone Pepe, Leonardo Bonucci en Juventus coach Antonio Conte moeten zich binnenkort bij de Italiaanse voetbalbond verantwoorden voor mogelijke betrokkenheid bij matchfixing. De twee Juventus spelers en hun coach worden bij het Gerechtshof in Rome verwacht op 2 augustus 2012.

Juventus coach Antonio Conte zal dan tekst en uitleg moeten geven over zijn periode als coach van Siena. La Gazzetta dello Sport meldt dat de oud-speler van Juventus het risico loopt om langdurig geschorst te worden. Vorig seizoen werd hij kampioen nog met de ploeg van Juventus.

Leonardo Bonucci wacht mogelijk een zware straf. De Italiaans international wordt verdacht van het bewust beïnvloeden van uitslagen. De EK-finalist kan drie jaar worden uitgesloten.

Pepe zou als speler van Udinese misstanden hebben gezien, maar deze greep niet in. Op 10 augustus 2012 spreekt de Italiaanse voetbalbond zich uit over het trio.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares