Marathonbet logo

Marathonbet nieuwe shirtsponsor Málaga

De Engelse online bookmaker Marathonbet zal de komende twee seizoenen te zien zijn als shirtsponsor van het Spaanse Málaga.

Zowel op de wedstrijdshirts, de trainingsoutfit van de Spaanse LA Liga club als ook in het La Rosaleda Stadion zal het logo van Marathonbet te zien zijn.

Viktor Hoffman, de CEO van Marathonbet: "We zijn verheugd om samen te werken met één van de meest prestigieuze clubs in Spanje. "In veel opzichten is deze samenwerking het symbool van het succes van Marathonbet's in de Europese markt over de afgelopen jaren. Deze samenwerking zal onze toewijding in het verstrekken van onze positie in de Spaanse markt absoluut vergroten".

"We kijken uit naar de relatie met gepassioneerde en trouwe Málaga fans om exclusieve acties, bonussen en lucratieve weddenschappen aan te bieden. "We kunnen niet wachten op de aftrap van aankomend seizoen met een club van meer dan 100 jaar geschiedenis, klasse en traditie."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares