Marathonbet logo

Marathonbet nieuwe shirtsponsor Málaga

De Engelse online bookmaker Marathonbet zal de komende twee seizoenen te zien zijn als shirtsponsor van het Spaanse Málaga.

Zowel op de wedstrijdshirts, de trainingsoutfit van de Spaanse LA Liga club als ook in het La Rosaleda Stadion zal het logo van Marathonbet te zien zijn.

Viktor Hoffman, de CEO van Marathonbet: "We zijn verheugd om samen te werken met één van de meest prestigieuze clubs in Spanje. "In veel opzichten is deze samenwerking het symbool van het succes van Marathonbet's in de Europese markt over de afgelopen jaren. Deze samenwerking zal onze toewijding in het verstrekken van onze positie in de Spaanse markt absoluut vergroten".

"We kijken uit naar de relatie met gepassioneerde en trouwe Málaga fans om exclusieve acties, bonussen en lucratieve weddenschappen aan te bieden. "We kunnen niet wachten op de aftrap van aankomend seizoen met een club van meer dan 100 jaar geschiedenis, klasse en traditie."

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares