Filiaal van William Hill

Opa wint £125.000 dankzij WK-debuut van kleinzoon

De uitbetaling van deze opvallende weddenschap vond al enkele maanden geleden plaats maar kwam ons nu pas ter ore. Bookmaker William Hill meldde vorig jaar dat een trotse grootvader £125.000 aan een weddenschap heeft overgehouden dankzij het WK-debuut van zijn 16-jarige kleinzoon in het kwalificatieduel tussen Wales en België.

Harry WilsonLiverpool speler Harry Wilson kwam in de 87e minuut als vervanger het veld in en werd daarmee de jongste speler ooit die zijn debuut maakte voor het nationale elftal van Wales.

Zijn grootvader, Peter Edwards streek hiermee een klein fortuin op, dankzij een weddenschap die hij 15 jaar eerder had geplaatst.

De heer Edwards, 62 jaar oud, plaatste zijn weddenschap bij het lokale wedkantoor van William Hill in Wrexham.

Hij zette £ 50 in dat zijn kleinzoon een internationale speler zou worden tegen een notering van 2500 tegen 1. Wilson was op dat moment slechts 18 maanden oud.

"Het is verbazingwekkend maar hij kroop al achter een bal aan in de woonkamer voordat hij kon lopen. Alles wat hij ooit wilde was voetballen." aldus de trotse opa. Harry, die nooit in het eerste van Liverpool heeft gespeeld, versloeg met zijn debuut het vorige record van jongste international dat op naam stond van superster Gareth Bale, met 108 dagen.

William Hill woordvoerder Graham Sharpe zei: "Ik wou dat Roy Hodgson (trainer van Engeland) iets sneller had gehandeld. Als hij hem had gecontracteerd dan zou deze weddenschap een verliezende zijn geweest."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares