Filiaal van William Hill

Opa wint £125.000 dankzij WK-debuut van kleinzoon

De uitbetaling van deze opvallende weddenschap vond al enkele maanden geleden plaats maar kwam ons nu pas ter ore. Bookmaker William Hill meldde vorig jaar dat een trotse grootvader £125.000 aan een weddenschap heeft overgehouden dankzij het WK-debuut van zijn 16-jarige kleinzoon in het kwalificatieduel tussen Wales en België.

Harry WilsonLiverpool speler Harry Wilson kwam in de 87e minuut als vervanger het veld in en werd daarmee de jongste speler ooit die zijn debuut maakte voor het nationale elftal van Wales.

Zijn grootvader, Peter Edwards streek hiermee een klein fortuin op, dankzij een weddenschap die hij 15 jaar eerder had geplaatst.

De heer Edwards, 62 jaar oud, plaatste zijn weddenschap bij het lokale wedkantoor van William Hill in Wrexham.

Hij zette £50 in dat zijn kleinzoon een internationale speler zou worden tegen een notering van 2500 tegen 1. Wilson was op dat moment slechts 18 maanden oud.

"Het is verbazingwekkend maar hij kroop al achter een bal aan in de woonkamer voordat hij kon lopen. Alles wat hij ooit wilde was voetballen." aldus de trotse opa. Harry, die nooit in het eerste van Liverpool heeft gespeeld, versloeg met zijn debuut het vorige record van jongste international dat op naam stond van superster Gareth Bale, met 108 dagen.

William Hill woordvoerder Graham Sharpe zei: "Ik wou dat Roy Hodgson (trainer van Engeland) iets sneller had gehandeld. Als hij hem had gecontracteerd dan zou deze weddenschap een verliezende zijn geweest."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Betsson logo
Toto logo
711 presentatie Telstar
Meer nieuws
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account