Oranje Strijders viewing party in de Jaarbeurs

Oranje Strijders viewing party in de Jaarbeurs

Bij BetCity kun je tickets winnen voor één van de Oranje Strijders viewing party edities in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

Dit feestelijke evenement, met groot scherm en optredens van o.a. Tino Martin, Wolter Kroes en Frans Duijts, bestaat uit drie spectaculaire edities op elke speeldag (21, 25 en 29 november) van het Nederlands elftal tijdens de groepsfase van het WK in Qatar.

BetCity geeft ruim 15.000 kaarten weg voor dit geweldige Oranje spektakel. Het enige dat je hoeft te doen is inzetten op een wedstrijd van het Nederlands Elftal en BetCity regelt de rest voor je.

Trek je BetCity WK Shirt of je mooiste Oranje outfit maar alvast uit de kast!

Hoe win je kaarten voor Oranje Strijders?

  • Meld je aan bij BetCity
  • Zet minimaal €20 in op een wedstrijd van Oranje met odds van 1.50 of hoger
  • Ontvang je tickets in de week voorafgaand aan het evenement (wedstrijd)

Je kunt een combi-weddenschap (acca) of een enkele weddenschap (single bet) plaatsen om in aanmerking te komen voor de tickets. Let er op dat je bent aangemeld voor de BetCity e-mails anders ontvang je geen bericht als je tickets hebt gewonnen. Levering van de gewonnen tickets vindt plaats via e-mail.

Deze weggeefactie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Per persoon kunnen vier (4) tickets gewonnen worden voor de wedstrijd waarop je hebt ingezet.

De Oranje viewing party is een 18+ evenement. Leeftijdscheck vindt aan de deur plaats. De actie loopt zolang de voorraad strekt dus wees er op tijd bij!

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account