Paddy Power logo

Paddy Power maakt Torres en Arshavin belachelijk

De bookmakers van Paddy Power hebben zich niet bepaald populair gemaakt bij Arsenal en Chelsea. De Britse Premier League clubs zijn furieus vanwege een advertentiecampagne waarin zowel Andrei Arshavin als Fernando Torres belachelijk worden gemaakt. Chelsea overweegt zelfs een proces aan te spannen.

Paddy Power Torres ArshavinZo wordt via billboards gesuggereerd dat Arshavin misschien beter zijn tijd kan besteden aan het schoonmaken van toiletten ('Wat is ontstopper in het Russisch?') en wordt Torres geadviseerd te gaan werken in een snackbar ('Fernando, gebruik wel een haarnetje!').

De billboards staan vlakbij de stadions van Arsenal en Chelsea.

Met de billboards wil Paddy Power de twee dure bankzitters aansporen een tweede job aan te nemen. Op de Facebookpagina van de bookmaker vroegen mensen zich af waarom voetballers miljoenen verdienen met op de reservebank zitten.

Chelsea overweegt juridische stappen tegen het Ierse wedkantoor.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares