Paddy Power logo

Paddy Power maakt Torres en Arshavin belachelijk

De bookmakers van Paddy Power hebben zich niet bepaald populair gemaakt bij Arsenal en Chelsea. De Britse Premier League clubs zijn furieus vanwege een advertentiecampagne waarin zowel Andrei Arshavin als Fernando Torres belachelijk worden gemaakt. Chelsea overweegt zelfs een proces aan te spannen.

Paddy Power Torres ArshavinZo wordt via billboards gesuggereerd dat Arshavin misschien beter zijn tijd kan besteden aan het schoonmaken van toiletten ('Wat is ontstopper in het Russisch?') en wordt Torres geadviseerd te gaan werken in een snackbar ('Fernando, gebruik wel een haarnetje!').

De billboards staan vlakbij de stadions van Arsenal en Chelsea.

Met de billboards wil Paddy Power de twee dure bankzitters aansporen een tweede job aan te nemen. Op de Facebookpagina van de bookmaker vroegen mensen zich af waarom voetballers miljoenen verdienen met op de reservebank zitten.

Chelsea overweegt juridische stappen tegen het Ierse wedkantoor.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares