Ronaldinho tekent bij Circus

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.

Circus.nl dat onlangs ook voor Nederlandse spelers beschikbaar werd, zal binnenkort samen met de FIFA Voetballer van het jaar van 2004 en 2005 een campagne lanceren. Doel van de overeenkomst met Ronaldinho is de algemene merkbekendheid vergroten en het verspreiden van de boodschap over verantwoord spelen onder spelers van Circus.nl.

De fundamenten van het merk Circus, dat sinds jaren ook aanwezig is op andere gereguleerde markten zoals België en Frankrijk, zijn gebaseerd op de waarden plezier en amusement.

"Wij zijn ontzettend trots op deze campagne met Ronaldinho, één van de beste voetballers van deze eeuw. Iedereen kent zijn eeuwige lach, geweldige techniek en onnavolgbare schijnbewegingen. Het hebben en behouden van plezier is één van de kernwaarden van Circus en dus is het een perfecte match, ook al zal het maar voor een korte tijd zijn."
Martijn Maertens - CEO Circus.nl

De Braziliaan, die voluit Ronaldo de Assis Moreira heet, is zelf ook erg enthousiast over de samenwerking getuige zijn commentaar op het contract.

"Voor mij is de samenwerking met Circus ideaal, omdat het een merk is dat dezelfde waarden heeft als ik. Ik ben altijd al bezig geweest met spelen, maar het is heel zinvol om aan deze speelse boodschap, een betekenisvol verhaal te koppelen en ik geloof dat het een positieve invloed kan hebben op mensen die kijken."
Ronaldinho

Circus en Ronaldinho werken samen aan een aantal toekomstige campagnes waarin de nadruk op de relatie tussen gokken en verantwoordelijkheid wordt gelegd. Op een manier die zowel het merk als de ambassadeur aanspreekt. Een eerste campagne met de boodschap Betje zetten? Doe het verantwoord zal worden gevolgd door een tweede campagne die zich verder zal richten op het verantwoord spelen bij de bookmakers.

Circus.nl is een joint-venture tussen het internationale en in België gevestigde gamingplatform Gaming1, en Gran Casino en Van Der Valk in Nederland. Na de legalisering van de online kansspelmarkt probeert het bedrijf voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse gokmarkt. De benodigde vergunning hiervoor ontving Circus in maart 2022 uit handen van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account