Scientific Games

SG breidt partnerschap met William Hill uit

  • Match header module: Select

Scientific Games heeft de overeenkomst met William Hill om de bookmaker te blijven voorzien van sportweddenschappen en igaming-oplossingen met vier jaar verlengd.

Onder de deal zal William Hill de Scientific Games OpenSports suitegebruiken voor het aanbod van sportweddenschappen.

Het vorig jaar gelanceerde OpenSports bestaat uit een modulaire portfolio van producten welke gebruikt en aangepast kunnen worden om aan de specifieke behoefte van de Engelse href="/bookmakers.html">online bookmaker te kunnen voldoen.

William Hill gebruikt de oplossing al sinds 2007. De toenmalige leverancier was nog een op zichzelf staand bedrijf, vóór acquisities door eerst de NYX Gaming Group en later SG Digital.

"Het is een cruciale tijd voor aanbieders van sportweddenschappen. De oplossingen van Scientific Games bieden ons de flexibiliteit die essentieel is voor onze groeistrategie in het Verenigd Koninkrijk als ook Europa. We zijn blij dat we deze producten kunnen blijven gebruiken om ons gezamenlijke succes in de jaren te versterken komen" aldus Ulrik Bengtsson, CEO van William Hill.

Jordan Levin, groepsdirecteur van SG Digital, voegde toe: “Door voor Scientific Games te kiezen, bevestigt William Hill hun toewijding en geloof in onze producten, diensten en ons team. William Hill geeft de boodschap dat we een bron van concurrentievoordeel zijn voor de wereldwijde industrie. We bouwen echt voort op een van onze sterkste relaties", zei hij.

"Het team van William Hill deelt de ambitie om nieuwe spelerservaringen te creëren en samen maken we dat, door middel van sport en iGaming, werkelijkheid."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account