SkyBet logo

SkyBet zit fout bij weddenschap

De Engelse bookmaker SkyBet heeft toegegeven dat er een fout is gemaakt met de quotering voor de UEFA Champions League wedstrijd tussen Chelsea en Paris Saint-Germain.

Volgens verschillende bronnen bood SkyBet via de mobiele applicatie een quote van 25 tegen 1 voor PSG om de wedstrijd in de extra tijd te winnen op het moment dat de Franse club achterstond met 2-1 in de extra tijd. Ondanks dat PSG de wedstrijd won dankzij het gelijke spel waarbij de uitdoelpunten het verschil bepaalde, betaalde SkyBet de weddenschap slechts uit op 9 tegen 2.

Klanten die de weddenschap op de 25-1 prijs geplaatst hadden kregen een e-mail waarin stond dat ze zouden worden uitbetaald op de lagere 9-2 notering door een "administratieve fout". SkyBet zei dat de quotering werd aangeboden door 'fout' en verwees vervolgens naar de kleine lettertjes in de algemene voorwaarden voor de uitkering van de lagere prijs.

Richard Flint, directeur van SkyBet, zei de aangeboden hoge notering duidelijk een verkeerde was. "Af en toe worden er fouten gemaakt bij het bepalen van de quoteringen. In dit geval werd een verkeerde prijs weergegeven voor ongeveer drie minuten en een klein aantal klanten sloot op dat moment de weddenschap af", aldus Flint, in de Engelse krant Daily Mail.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares