SkyBet logo

SkyBet zit fout bij weddenschap

De Engelse bookmaker SkyBet heeft toegegeven dat er een fout is gemaakt met de quotering voor de UEFA Champions League wedstrijd tussen Chelsea en Paris Saint-Germain.

Volgens verschillende bronnen bood SkyBet via de mobiele applicatie een quote van 25 tegen 1 voor PSG om de wedstrijd in de extra tijd te winnen op het moment dat de Franse club achterstond met 2-1 in de extra tijd. Ondanks dat PSG de wedstrijd won dankzij het gelijke spel waarbij de uitdoelpunten het verschil bepaalde, betaalde SkyBet de weddenschap slechts uit op 9 tegen 2.

Klanten die de weddenschap op de 25-1 prijs geplaatst hadden kregen een e-mail waarin stond dat ze zouden worden uitbetaald op de lagere 9-2 notering door een "administratieve fout". SkyBet zei dat de quotering werd aangeboden door 'fout' en verwees vervolgens naar de kleine lettertjes in de algemene voorwaarden voor de uitkering van de lagere prijs.

Richard Flint, directeur van SkyBet, zei de aangeboden hoge notering duidelijk een verkeerde was. "Af en toe worden er fouten gemaakt bij het bepalen van de quoteringen. In dit geval werd een verkeerde prijs weergegeven voor ongeveer drie minuten en een klein aantal klanten sloot op dat moment de weddenschap af", aldus Flint, in de Engelse krant Daily Mail.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares