Betcity logo

Sponsordeal tussen Vitesse en Betcity

Vitesse heeft een sponsordeal gesloten met Betcity. De aanbieder van sportweddenschappen heeft zich voor tweeënhalf seizoen als non-exclusive betting partner aan Vitesse verbonden, met een optie voor nog een jaar.

De Nederlandse bookmaker BetCity timmert de laatste tijd hard aan de weg en begint uit te groeien tot een begrip in de voetbalwereld. Onlangs kondigde de gokaanbieder al een samenwerking aan met Vitesse. Het bedrijf werkt hard aan de naamsbekendheid, onder meer met televisiereclames waarin oud-voetballer (en Arnhemmer) Andy van der Meyde te zien is.

Diezelfde Van der Meyde speelde eind januari een rol in de bekendmaking van de sponsorovereenkomst. Ook is de kans groot dat Betcity.nl met ingang van volgend seizoen shirtsponsor van AZ wordt.

Vergunning

Betcity is een Nederlands bedrijf dat vorig jaar een vergunning kreeg van de Kansspelautoriteit om legaal kansspelen aan te bieden. Op de site kunnen bezoekers onder meer geld inzetten op sportwedstrijden, spelen op fruitautomaten en plaatsnemen aan een digitale roulettetafel.

Daarmee is Betcity een van de partijen die profiteren van het ’openbreken’ van de binnenlandse gokmarkt. Want pas sinds oktober van vorig jaar is het in Nederland mogelijk om legaal te gokken op websites. Tien online casino’s kregen een licentie om kansspelen aan te bieden, waaronder dus Betcity.

Supporters

De nieuwe partner BetCity.nl is niet alleen prominent zichtbaar op veel verschillende plekken, waaronder op de trainingskleding, maar het gaat in samenwerking met Vitesse tevens leuke acties opzetten voor de supporters. Het is sowieso een mooie tijd voor Arnhemse voetballiefhebbers.

Vitesse heeft voor het eerst in de historie ook na de winterstop Europees voetbal bereikt. Bovendien speelt Vitesse de laatste jaren een prominente rol in de subtop van de eredivisie.

Robert Kooiman, Marketing Director van BetCity.nl, beschouwt de samenwerking met Vitesse als de gewenste volgende stap voor zijn organisatie. “Wij zijn met BetCity.nl in volle bloei en dat geldt ook voor Vitesse”, zegt Kooiman. “Dit partnership biedt ons de gelegenheid om nog meer voetbalfans te bereiken.

In het bijzonder dus de supporters van Vitesse, waarvoor we mooie acties in petto hebben. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Vitesse.”

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares