Stan James wedkantoor

Unibet neemt Stan James Online over

Bookmaker Unibet heeft de overname van de online gaming tak van Stan James afgerond. Het overnamebod werd in juli door Unibet naar de buitenwereld bekendgemaakt en omvat een deal ter waarde van £19 miljoen. Voor dit bedrag zal Unibet de online activiteiten van Stan James overnemen.

De overeenkomst omvat de volledige rechten en het eigendom van de het merk Stan James Online echter niet de fysieke Britse wedkantoren die vallen onder het in Gibraltar gevestigde Stan James PLC.

Unibet zal vanaf nu het bedrijfsresultaat van Stan James Online consolideren binnen zijn eigen resultaten.

Stan James Online zal voorlopig blijven opereren onder het bestaande merk en via het huidige platform. Bestaande klanten hoeven dan ook geen actie te ondernemen.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares